1. FC Union Berlin: “Duygusal iniş çıkışlar” – Frankfurt'a karşı 1-1 beraberlik için oylar

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin, Eintracht Frankfurt'la 1-1 (0-1) berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne yükseldi. Ancak son düdükten sonra hakim olan tema bu değildi. Oyunun sesleri!

Christopher Trimmel: İlk 25-30 dakikada iyi bir performans sergilemedik. Kirliydik, çok kolay toplar kaybettik ve rakibimizi çok güçlü hale getirdik. Yenilen gol biraz şakacı, Diogo (Leite) ve ben topu uzaklaştırabiliriz ama kimin alacağını bilmiyoruz. Bu 0:1 skorla sonuçlandı. Aradan sonra fırsatlar yarattık, Frankfurt'a defalarca iyi servisler yaptık ve birçok ikinci top kazandık. Özellikle ilk yarıda yarı alanda iyi hareket eden Mario Götze'yi daha iyi kontrol ettik.

Benedict Hollerbach: Duygusal bir rollercoaster'dı. Tamamen hayal kırıklığına uğramadık ama tamamen mutlu da değiliz. Sözde 2-1 öncesi sahneye baktığımda kararı skandal buluyorum. VAR kararları söz konusu olduğunda, şüpheye düşüldüğünde forvet lehine kararların daha fazla verildiğini görmek isterim. Sonuçta gol atmak zaten zor. Bir santimetre yüzünden bir cetveli çekip böylesine güzel bir hedefi elinizden alamazsınız. Bu futbolun ruhuna uygun değil. Bugün iki puan kaybettik.

Dino Toppmöller (basın toplantısında): Çok güzel ve yoğun bir Bundesliga maçıydı. Maça çok iyi başladık ve takımımı gerçekten çok sevdim. O zamanlar Union da Union gibiydi, çok fazla düello yaptı, çok fazla ikinci top aldı ve bize sorun yarattı. Daha sonra ortalarını ve şutlarını attılar ve en geç ikinci yarıda daha taze olduklarını görebiliyordunuz. Benim düşünceme göre, oyun üzerinde daha fazla kontrole ve merkezde güvenliğe ihtiyacımız vardı, ancak çok sayıda kolay top kaybettik, bu da Union'ın giderek daha güçlü olduğu anlamına geliyordu.

Bo Svensson (basın toplantısında): İlk yarım saatte oyunun kontrolü elimizde değildi, başlangıçta yeterince cesur değildik ve Frankfurt haklı olarak liderliği ele geçirdi. Takımımın ikinci yarıdaki geri dönüşünden etkilendim. Kazanmak için yeterli olmaması üzücü ama performans harikaydı.