1. FC Union Berlin son derece mücadele ediyor

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin'in Cuma günü VfB Stuttgart'a 2-3 yenilmesinin ardından yapılan analiz, katılan herkes için zordu. Ayrıca tıbbi bir acil durum oyunu gölgede bıraktığı için. Deplasman bloğundaki bir seyircinin stadyumda hayata döndürülmesi gerekti.

Rani Khedira: Aslında iyi bir oyun oynadık ama tamamen kaybettik. Açıklanamaz ve inanılmaz derecede aptalca. Stadyumda bir şeyler olduğunu anladık (seyircinin canlandırılması; editörün notu). Şimdi her şeyin yolunda gitmesi konusunda parmaklarımızı çapraz tutuyoruz – sonuçta en önemli şey bu.

Andras Schäfer: Stuttgart'ın kalenin önünde ortada oynadığı bu iki veya üç hatadan kaçınmamız gerekiyor. Ancak mağlubiyete rağmen iyi bir oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Burada iki golümüzle kazanmalıydık. Maçı 1-0'a getiren asistimden dolayı mutluyum ama sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum.

Bo Svensson (basın toplantısında): Sebastian ve Stuttgart'ı zaferlerinden dolayı tebrik ederiz. Aksi halde etkilenen hayran için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim açımdan söylenecek fazla bir şey yok.

Sebastian Hoeneß (basın toplantısında): İyi dileklere katılıyorum. Umarım yakın zamanda Berlin'den gelen taraftarın durumunun iyi olduğuna dair haber alırız. Bugün 39 dakika boyunca çok zorlandık, çok az pozisyon bulduk, cesaretimiz kırıldı ve çok sık geriye doğru oynadık. En azından o zamana kadar çok iyi savunma yapmıştık ve hiçbir şeyin olmasına izin vermemiştik. Ancak savunmamız çok zayıf ve sadece ilk yarıda değil, tüm sezon boyunca iyi savunma yapan Berlin takımına karşı 1-0 gerideyiz. Devre arasında birkaç değişiklik yaptık ama yine de hızlı bir şekilde 2-0 öne geçtik ve Nick'in golü sayesinde bu kadar hızlı geri dönmemiz önemliydi. Aslında bugün benim için belirleyici hedef buydu. On günde dört maç sonunda bugün böylesine zor bir durumu aştığı için takımı tebrik ediyorum.