1. FC Union Berlin ve Benyamina

ahmetbeyler

Active member
Hayranlar ve tüm etkinlik hayranları için bir kutlama yaklaşıyor. Real Madrid Olimpiyat Stadı’na geliyor. Bu ne, ne! Ve: Başka nereden bilet alabilirsiniz? Ne? Sadece 10.000 civarında mı satışta? Ve: Gerçekten, bu şey olan kulüp değil mi, Kroos, er (düzgün isimler düşünmek için 90 dakikam yok, yine de bu konuya değineceğim) – tam olarak: Toni. Bir zamanlar Union’da oynamamış mıydı? Ah, o erkek kardeşti. Ve Real Madrid’de oynayan bir Berlinli yok mu, şu şey: Rüdiger. Rüdiger, Antonio? Peki ya ismi Court’a benzeyen Belçikalı kaleci kuzen? Tosbağa? Courtois mı? Real’de İtalya’dan gelmiş, bir zamanlar FC Bayern’de olan, alacalı gri renkte, özel takım elbiseli süper antrenörünüz yok mu? Don Carlo, Maestro Ancelotti! Vay! Gerçekten heyecan verici!

1. FC Union Olimpiyat Stadı’ndaki mavi pistle çevrili

Peki SSC Napoli gerçekten şimdi mi geliyor? Burası Maradona’nın kola yapmayı öğrendiği şehir değil mi? Napoli…, Napoli… yine kim oynuyor? Di Lorenzo’yu mu? Oldukça iyi yazabilen adam mı? Ne, gelmiş geçmiş en iyiler mi oldular? Kiek ma. Mosta, İtalya. Ve İsa da oradaydı. Ve sonra Hertha antrenörünün umursamadığı bu el bombası, bu Demme. Bunların hepsi Olimpiyat Stadı’nda mı? Herkesin (dikkat: isim şakası) demme bozacağı açıktır.

Ah Braga da mı geliyor? Çek mi? Ah? Portekizce! Takımda Matheus var, Lothar yok ama Bruma ve Pizzi var. Ve Köpenick’ten 1. FC Union Berlin, etkinliğin tam ortasında, Olimpiyat Stadı’ndaki mavi pistle çevrili. Ayrıca harika stadyum müziği, vegan sosisi, alkolsüz shandy? Ne? Sendikacıların vegan seçenekleri yok mu? Neyse: 1. FC Union Berlin’in kendi ilkeleri var. Köpenick’te yapılan futbol şu anlama gelir: ter ve çalışma, eski ormancılık şirketi, ayakta durma odası atmosferi, sosis, bira, 90 dakikalık futbol.

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın

Etkinlik hayranları başka bir yere gitmeli. Olimpiyat Stadı’na doğru! Evet. Ve aslında onlar zaten sıraya girmiş durumdalar. Birliğin futbol tanrısı Karim Benyamina, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin yapıldığı gün bunu hemen fark etti. Biraz çaresiz durumdaydı ve WhatsApp statüsünde şunu yazdı: “Merhaba, ne yazık ki Union için bilet alamıyorum. O kadar çok mesaj aldım ki doğum günüm olduğunu düşündüm. Hatta tanımadığım birçok yerden bile beni hâlâ tanıyorlar.”

Sadece etkinlik hayranları. Sonunda Real Madrid’i, SSC Napoli’yi ve şu Çekleri, yani Portekizlileri Berlin’de görmek isteyen ve ardından barda Martini Fiero’ya övgüler yağdıran insanlar: “Vay canına, Ancelotti’nin şık yeleğini gördün mü?”