27. Altın Çekül Mükafatları Sahiplerini Buldu!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
27. Altın Çekül Mükafatları Sahiplerini Buldu!
27. Defa Düzenlenen “ALTIN ÇEKÜL Memleketler arası Yapı Kataloğu Ödülleri” Bu Yıl, Türkiye’nin 49 Yıllık Birinci ve Tek Materyal Kataloğu YAPI KATALOĞU Çatısı Altında Sahiplerini Buldu!

Altın Çekül Memleketler arası Yapı Kataloğu Mükafatları, 13 Ocak 2022 tarihinde, “AURA İstanbul”da düzenlenen ödül merasimiyle sahiplerini buldu. Altın Çekül Ödülleri’nin 27.si, 49 yıldır yapı gereci firmalarına, bir eser vitrini, bağlantı kanalı, materyal seçicilerle tanışma imkânı sunan epeyce kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit sanayi profesyonellerine erişim sağlayan YAPI KATALOĞU çatısı altında düzenlendi.

Ödül merasiminde, Yapıda Yenilikçi Eser Altın Çekül Mükafatını “Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 63/29” eseri ile Şişecam alırken; “Intreme Fit” eseri ile ABS Alçı, Yapıda Yenilikçi Eser Gümüş Çekül Mükafatına layık görüldü. Yapıda Yenilikçi Eser Heyet Teşvik Mükafatı ise “Murfor Compact” ile Bekaert’in oldu.

1991 yılından 2017 yılına kadar Yapı-Endüstri Merkezi tarafınca düzenlenen Türkiye’nin yapı materyali alanındaki birinci eser mükafatı olma unvanını taşıyan, 2020 yılı itibariyle YAPI KATALOĞU çatısı altında düzenlenmeye başlanan ALTIN ÇEKÜL Ödüllerinde, üç ana kategoride en güzellerin belirlendiği mükafatlar, 13 Ocak 2022 tarihinde AURA İstanbul’da düzenlenen aktiflikle sahiplerine verildi.

ALTIN ÇEKÜL MÜKAFATLARI 2021 Heyet Listesi

Avi Alkaş (Alkaş Danışmanlık Başkanı), Adil Baştanoğlu (2021 CEPHEDER İdare Konseyi Başkanı), Zafer Baysal (ULI Türkiye Başkanı), Doç. Dr. Ece Ceylan Baba (Yeditepe Üni. Mimarlık Kısmı Başkanı), Paolo Debiaggi (Mimar, Politecnico di Milano Yapı Teknolojileri Kısmı Öğr. Gör.), Nida DeBusk (Proje Genel Müdürü, North Carolina Greensboro Üni), Durmuş Dilekçi (İstanbul Özgür Mimarlar Derneği İdare Heyeti Başkanı), Kurtul Erkmen(Mimar), Ayşe Hasol Erktin (Mimar), Massimo Guerini (BIMobject® İtalya Satış Müdürü), Gülçin İpek (Sektör Uzmanı / Mimar), Cem Kafadar (İnş. Müh. 1İnşaat Danışmanlık Kurucusu), Deniz Karabacak (Mimar, Teknoloji Danşmanı), Ebru Ünver Karaer (Yüksek Mimar – ÇEDBİK İdare Heyeti Başkanı), Gökhan Karakuş (Tasarımcı), Tayfun Küçükoğlu (Türkiye İMSAD İdare Konseyi Başkanı), Francesca Schepis (Mimar, PhD, Mediterranean University of Reggio Calabria Öğretim gorevlisi), Prof. Dr. Hasan Şener (İstanbul Medipol Üniversitesi Mimarlık Kısmı Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Leyla Tanaçan (İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Kısmı Öğretim Üyesi), Doç. Dr. Çiğdem Tekin (MSGSÜ Mimarlık Kısmı Yapı Fiziği ve Materyal Bilim Kısmı Öğretim nazaranvlisi), Prof. Dr. Onuralp Yücel (İTÜ, Kimya Metalurji Fakültesi, Metalurji ve Gereç Mühendisliği Kısmı Öğretim Üyesi)’den oluşan seçici konsey tarafınca Yapıda Yenilikçi Eser, Fikir ve Sektörel Pazarlama olmak üzere üç ana kategoride, bu yıl başvuran eserler ve projeler biroldukça farklı kriter etrafında değerlendirildi.

Yapıda Yenilikçi Eser ve Fikir Mükafatları Listesi

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER ALTIN ÇEKÜL MÜKAFATI: Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 63/29, Şişecam

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER GÜMÜŞ ÇEKÜL MÜKAFATI: Intreme Fit, ABS Alçı

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER HEYET TEŞVİK MÜKAFATI: Murfor Compact, Bekaert

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER HEYET ÖZEL MÜKAFATI: Vento MonoSlim, Bien

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER YAPI KATALOĞU ÖZEL MÜKAFATI: Silenta Extreme, GF Hakan Plastik

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER YAPI KATALOĞU YAPI ÖNCESİ İŞLER KATEGORİ MÜKAFATI: Supershield Multiseal, Supershield

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER YAPI KATALOĞU İNCE YAPI – BİTİRME İŞLERİ KATEGORİ MÜKAFATI: Protan SE, Protan

YAPIDA YENİLİKÇİ ESER YAPI KATALOĞU TABAN – DUVAR – TAVAN KATEGORİ MÜKAFATI: Reborn Koleksiyonu, Feltouch

HÜKMÎ FİKİR MÜKAFATI: Bi’Boya Smart Comfort, Kalekim

Sektörel Pazarlama Mükafatları Listesi

Tüm dünya olarak güç günlerden geçtiğimiz 2021 yılında yenilikçi vizyonlarıyla hazırlamış oldukları kampanyalar ile dala katkıda bulunan firmalar da Sektörel Pazarlama kategorisinde ödüllendirildi.

2021 yılında En Uygun Sektörel Eğitim Projesi Mükafatı kategorisinde ödül verilmezken, En Âlâ Tanıtım Projesi kategorisinde üç firma “Muadil Teşvik Ödülü”ne layık görüldü:

AGT – Kurumsal Web Sayfa Yenilemesi

Çuhadaroğlu – Kurumsal Markalaşma Kampanyası

Ode Yalıtım – ODE Select

Altın Çekül Mükafatları Standı

27. kere, YAPI KATALOĞU çatısı altında düzenlenen yapı dalının “Oscar Ödülleri”, Altın Çekül Memleketler arası Yapı Kataloğu Ödülleri’nde mükafata layık görülen mamüllerin yer aldığı stant 13 Ocak 2022 tarihinde Ödül Merasimiardından ziyarete açıldı. Stant, 14-28 Ocak 2022 tarihleri içinde “AURA İstanbul”da hafta içi saat 10-18 içinde ziyarete açık olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı