Abdullah Avcı: “Büyük ekip tepkisi gösterdik”

tesbih

New member
Abdullah Avcı: “Büyük ekip tepkisi gösterdik” Muhteşem Lig’in 17. haftasında Karagümrük’ü 2-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

Büyük kadro tepkisi verdiklerini söyleyen Avcı, “Hatayspor uygun bir kadro, yeterli bir teknik heyetleri var. Birinci yarı diğer formasyon, ikinci yarı diğer formasyon denediler. Sıkıntı rakibe karşı uygun bir galibiyet aldık. Birinci yarı dominant oyunların en düzgününü oynadık. Burada da skoru aldık. İkinci yarı 4-4-2’ye dönüp kenar ortaları yaptılar. 46’da peşpeşe gol konumları verir üzere olduk. sıradan, çıkarken, topa sahip olurken kayıp yaşayınca Hatayspor topa sahip oldu. İstikrarda duran, konum veremeyen, atak sonuçlandırmaya başladık. Geçen haftadan daha sonra bu tepki, büyük grup tepkisidir.” dedi.

Oyunun kendisini tatmin ettiğini söyleyen deneyimli teknik yönetici, “Oyuncudan, kadrodan, yöneticiden, taraftardan daima bir fazlasını istiyorum. Taraftar buna yanıt veriyor. Güç süreç, kolay değil. Güzel ekiplere karşı oynuyoruz. Oyun beni epeyce tatmin etti. Futbol, 90 artıda bile en doğruları ister. Yoksa cezalandırılırsın. İkinci yarı vakit zaman sıradan oyundan ferdi oyuna döndü ve rakip devreye girdi. Güzel çaba ettiler lakin genelde.” tabirlerini kullandı.

2 gün içerisinde yeterli toparlanmaları gerektiğini lisana getiren Trabzonspor Teknik Yöneticisi, “2 gün daha sonra bir uğraş daha var. 2 gün toparlanmayı epeyce âlâ yapmak gerekiyor. İzmir’de oynayacağımız maça en düzgün biçimde hazırlanmak gerekiyor.” formunda konuştu.

Son olarak Trabzon kentinin kendisine sahip çıktığını da vurgulayan Avcı, “Taraftara teşekkür ediyorum. Her hafta beni çağırıyorlar. Bu perdenin gerisinde birfazlaca insan var. Benim altımda 8-10 tane birlikte ürettiğimiz, çalıştığımız, hareket ettiğimiz kişi var. Bu kent bana ve takımıma sahip çıkıyor. Bu kent hoşlukları hak ediyor. Onlar için çalışıyoruz.” diyerek kelamlarını noktaladı.