AKP ilçe lideri, öğretmenevi ve ulusal eğitim müdürlüğünü bastı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
AKP ilçe lideri, öğretmenevi ve ulusal eğitim müdürlüğünü bastı Konya’da AKP Emirgazi İlçe Lideri Uğur Çanakçı’nın öğretmenevi binasına giderek yakınlarına ayrıcalık tanımayan Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’e hakaret ve tehditler yağdırdığı argüman edildi. Çanakçı’nın çabucak sonrasında Emirgazi İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne de giderek toplantı halinde olan İlçe Ulusal eğitim Müdürü Ahmet Kaymak’ı da tehdit ettiği ileri sürüldü.

Olay geçen çarşamba günü Konya’nın Emirgazi ilçesinde yaşandı. Teze göre AKP Emirgazi İlçe Lideri Uğur Çanakçı, Emirgazi Öğretmenevi’ne gelerek yakınlarına ayrıcalık tanımayan Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’i ziyaret etti. İkilinin bir süre görüşmesinin akabinde AKP İlçe Lideri Çanakçı, Müdür Bilsin’e hakaret ve tehditler savurdu.

sonrasındasında dışarıya çıkan AKP’li Çanakçı, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’i yanına alarak Emirgazi İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne gitti. İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak’ın ilçedeki okul müdürleriyle toplantı yapmasını umursamayarak zorla içeri giren AKP’li Çanakçı burada da hakaret ve tehditlere devam etti.

O MANZARALARA SÖZCÜ ULAŞTI

DÜZGÜN Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, olayla ilgili manzaraları SÖZCÜ’yle paylaştı. İmajlarda saat 11.15 sıralarında telefonla konuşarak Öğretmenevine gelen AKP’li Çanakçı, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’in odasına yöneliyor.

bir süre içerde kalan Uğur Çanakçı’nın yanında Ahmet Bilsin’le birlikte dışarı çıktığı görülüyor. AKP’li Çanakçı’nın koridorda bir süre konuştuğu Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’e sık sık parmak sallayarak dışarı çıktığı da imajlara yansıyor.

“BUNDAN BU TÜRLÜ BENİM EMRİMDE ÇALIŞACAKSIN”

Yaşanan olayla ilgili konuşan GÜZEL Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, şunları söylemiş oldu:

– AKP İlçe Lideri Uğur Çanakçı geçtiğimiz Çarşamba günü Öğretmenevine giderek burada müdürle görüşüyor. Olayla ilgili edindiğimiz bilgilere göre, Çanakçı, toplantıda öğretmenevinde nazaranvli D.P’yi niye işten kovmadığını, başka yere nazaranvlendirilen A.S’ye niye torpil yapmadığını belirterek, serzenişte bulunuyor.

“BUNU UNUTMAYACAKSIN”

– Bunun üzerine sesleri duyan birtakım işçide koridora çıkıyor. AKP’li Çanakçı ondan sonrasında müdür beyefendiye parmak sallayarak, ‘Bundan bu biçimde benim emrimde çalışacaksın, siyaset en büyük güç bunu unutmayacaksın. Hepinizi temel duruşta bekleteceğim’ üzere tehditler savuruyor.

“İLÇE ULUSAL EĞİTİM’DE DE TERÖR ESTİRDİ”

AKP İlçe Lideri Uğur Çanakçı’yı Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin’i aracına zorla bindirerek İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne götürdüğünü ve orada da hakaretlere devam ettiğini kaydeden Yokuş, “ AKP İlçe Lideri Öğretmenevi Müdürü’nü zorla aracına bindirdikten daha sonra İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek burada da terör estiriyor. AKP’li Çanakçı’nın İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne girdiği sırada İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak ve kimi okul müdürlerinin görüşmede bulunmasına karşın içeriye zorla giriyor ve burada da hakaretlerine devam ediyor” sözlerini kullandı.

“MEMURLARIMIZ AKP’NİN TEHDİT VE BASKISI ALTINDA”

Her iki müdüründe AKP’li Çanakçı hakkında kabahat duyurusunda bulunduğunu söz eden Yokuş, “Olay şu an isimli mercilere yansımış durumda. Müdürlerin ikisi de olayın akabinde AKP’li Çanakçı hakkında cürüm duyurusunda bulundu. Bu olay ülkemizin nasıl bir parti devleti haline geldiğinin net bir göstergesidir. Memurlarımız AKP’nin tehdit ve baskısı altında. Bu zorba eşkıya tertibine son vereceğiz. Olayın yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim” dedi.