Alanyaspor, Cristian Borja’yı takımına kattı

tesbih

New member
Alanyaspor, Cristian Borja’yı takımına kattı Aytemiz Alanyaspor yeni dönem için takımını güçlendirmeye devam ediyor. Turuncu yeşilli ekip son olarak Braga’dan Cristian Borja’yı transfer etti. Kolombiyalı 28 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak Alanyaspor’a geldi.

‘BORJA GEÇEN SENE TRANSFER LİSTEMİZDE VARDI’

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza merasimiyle Broja turuncu yeşilli gruba dahil oldu. İmza merasiminde konuşan Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, “Kendisiyle inşallah bir yıl birlikte çalışacağız.

Çok kıymetli bir futbolcu. İnşallah bunu da ligde herkes nazarancek. Borja, aslına bakarsanız geçen sene bizim transfer listemizde birinci sıradaydı. Geçen sene kısmet olmadı. İnşallah onunla bir arada epeyce âlâ işler yapacağız.

Alanyaspor’a katkı yapacağına inandığımız bir futbolcu. Hem kulübümüze hem futbolcumuza güzel uğurlu olsun” dedi.

‘İYİ FUTBOLCUYU GETİRMEK KOLAY DEĞİL’

Burdur’da 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Alanyaspor’un transferde biraz daha ağırdan gittiğini söyleyen Lider Çavuşoğlu, âlâ futbolcunun kolay bulunmadığını, bunun da vakit aldığını belirtti.

Çavuşoğlu, “Tabii transferde geç kalma olabilir. Güzel futbolcuları almak kolay değil. Yani bayağı bir futbolcu getirmiyoruz buraya biliyorsunuz. Bizim takımımıza gelenlerin hepsi de birinci 11’de oynayabilecek futbolcular. Düzgün futbolcuyu getirmek kolay değil. Bunun için olağan ki bir müddetç olacak. Bundan daha sonra alacağımız futbolcular da tekrar en düzgünleri olacak” diye konuştu.

‘ÇALIŞMALARA BİR AN evvelden BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM’

Geçen dönem Alanyaspor’a transferinin son anda yarım kaldığını söz eden Borja ise şunları söylemiş oldu:
“Alanyaspor üzere büyük bir kulübe geldiğim için epey memnunum.

Geçen sene de gelmek için uğraştık, olmadı. Beklentinin farkındayım. Son 3-4 yıldır Alanyaspor epeyce büyük işler yapıyor. Çok büyük oyuncuları var, takip de ediyorum. O yüzden geldiğim için fazlaca memnunum. Bir an evvel kampa katılarak arkadaşlarımla tanışıp idmanlara çıkmak için sabırsızlanıyorum.”