Alanyaspor’da Bülent Korkmaz devri resmen başladı!

tesbih

New member
Alanyaspor’da Bülent Korkmaz devri resmen başladı! Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza merasimine Kulüp Lideri Hasan Çavuşoğlu, idare konseyi üyeleri ve teknik adam Bülent Korkmaz katıldı. Korkmaz, yapılan merasimle birlikte 1 dönem boyunca kendini Alanyaspor’un renklerine bağlayan imzayı attı.

ÇAVUŞOĞLU: KULÜBÜMÜZE VE HOCAMIZA İYİ OLSUN

İmza merasiminde konuşan Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, “Bildiğiniz üzere Alanyaspor kulübümüzde teknik yönetici değişikliğine gidilmişti. 1 yıldır Alanyaspor kulübüne hizmet eden Çağdaş Atan hocama ve grubuna teşekkür ediyorum. Çağdaş hocama bundan daha sonraki nazaranvlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Kulübümüzün yeni teknik yöneticisi epey kıymetli Bülent Korkmaz hocam. Hocamla daha evvel de çalışmayı düşünmüştük. Lakin bu biçimde hocam öbür bir kulüpte teknik yöneticilik yapıyordu. Artık kısmet oldu. Hocama muvaffakiyetler diliyoruz. Bundan daha sonraki süreçte idare heyeti olarak hocamızın her türlü yanında destekçisi olacağız. Bülent Korkmaz hocamla kulübümüz kaldığı yerden daha ileriye gidecektir. İnanıyoruz. İnşallah daima bir arada başaracağız. Hem kulübümüze birebir vakitte hocamıza iyi uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hoş bir dönem geçirmeyi nasip etsin. yeniden ailemize güzel geldiniz” dedi.

KORKMAZ: ALANYASPOR’DA OLMAKTAN MEMNUNUM VE HEYECANLIYIM

Lider Çavuşoğlu’nun akabinde kelam alan teknik yönetici Bülent Korkmaz da “Başkanımıza ve idare şurasına teşekkür ediyorum. Alanyaspor Harika Lig’de fazlaca başarılı dönemler geçiriyor. ötürüsıyla bu yapıyı oluşturan, Alanyaspor’un buraya gelmesini sağlayan liderimize ve idare konseyine teşekkür ederim. Zira Türk futbolunda kendi içerisinde kurumsal olan, hakikat düzgün işleyen nadir kulüplerden bir tanesi. Burada bulunmaktan dolayı da son derece memnunum ve heyecanlıyım açıkçası. Burada inşallah süregelen o performansı sürdürmeye çalışacağız. Takımımız ve oyuncularımızla birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. İki tarafa da güzel olsun. Ben her vakit şunu vurguluyorum. Sevgi ve hürmet çerçevesinde başlıyoruz. Bitirdiğimiz vakit da tıpkı biçimde olacak. Gittiğimiz her kulüpte bunu yaparız. Hürmet ve sevgi çerçevesinde başlayıp bitiriyoruz. Başımda uzun bir müddetç var. O denli olur inşallah ve Alanyaspor için de başarılı ve güzel bir dönem olur” diye konuştu.

‘ALANYASPOR’A UĞRAŞ EDEN BİR OYUN OYNATMAK İSTİYORUZ’

Teknik adam Korkmaz açıklamasının devamında Alanyaspor için öncelikli gayesinin oyuncuların performansını yükseltmek olduğunu vurgulayarak, “Daha evvelki dönemlerde âlâ oyunculardan yeterli performanslar aldı. Bizim önceliğimiz olağan ki oyuncuların performansını yükseltebilmek. Alanyaspor’a keyif veren, uğraş eden, çabayı hiç bir vakit bırakmayan bir oyun oynatmak istiyoruz” dedi.

‘ALANYASPOR’DA OYUN SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Alanyaspor’un oyun sistemini değiştireceğini açıklayan Korkmaz, “Alanyaspor’un yaptığı en hakikat işlerden bir tanesi yanlışsız oyuncuları bulması. Evet, bu sene epeyce büyük bir değişim oldu. Fakat o değişimde gelen oyuncuların kaliteli oyuncular olduğunu biliyorum. Düzgün oyuncular olduğunu biliyorum. Onların performansını yükseltmem lazım. Öncelikle oyun sistemini değiştireceğiz. Çağdaş hoca bir oyun sistemi belirlemiş. Hürmet duymak lazım. Onun da hizmetleri oldu. Yeterli işler yaptı. Biz o sistemden farklı bir sisteme geçeceğiz. Çok kısa bir devirde olmasa da tahlillerimizle, teori ve uygulamayla bunu alana yansıtacağız. Bunları yaptıktan daha sonra maç kazandıkça gaye daha da ortaya çıkacak. Ancak evvela kadro halinde oynamayı, gerçek biçimde oynamayı başaracağız” diye konuştu.