Aljoscha Kemlein kaldı, Horst Heldt analizleri

ahmetbeyler

Active member
Pazar günü 2. Bundesliga'da kadınların şampiyonluğu ile sezondan sonra bile, 1. FC Union Berlin'de iyi haberler var. Çarşamba günü, Köpenickers kendi mezarları Aljoscha Kemlein'in sözleşme uzatmasını bildirdi. “Birlik benim kulübüm, burada büyüdüm ve profesyonel futbolda ilk adımlarımı attım. Önümüzdeki sezon için çok motive oldum, gelişmek ve sahaya katkımı yapmak istiyorum.”

On bir yaşındayken, Kemlein demire katılmış, tüm gençlik takımlarından profesyonellere gitmişti. Kredi oyuncusu olarak FC St. Pauli ile Bundesliga'ya yükseldiğinde 2023/24 sezonunun ikinci yarısında erkek futbolunda doğru atılım yaptı. O zamanlar teknik direktör Fabian Hürzeler, promosyon ekibinin önemli bir parçası haline gelen ancak yaz aylarında Birlik'e dönen Kemlein'e güveniyordu.

Orada yeni sona eren 15 maçı tamamladı, geçen yıl Ekim ayında Kiel'de Kiel'de 2-0 uzaklıktaki galibiyette ilk Bundesliga golünü attı. Ancak, üç aydan fazla bir süredir inatçı bir ayak hasarı nedeniyle iptal edildi. 7 Temmuz'da başlayan yaz hazırlığı için eğitim alanına iade edilecek.

Yönetici Horst Heldt, sözleşme uzatması hakkında Horst Heldt, “Onun içinde büyük bir potansiyel görüyoruz. Zaten çok kalitesi var, oyun hakkındaki anlayışını ve en üst düzeyde olduğunu zaten kanıtladı. Yine de Aljoscha'yı her gün geliştireceğini görüyoruz ve bu nedenle önümüzdeki yıllarda ekibimiz için daha önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz.” Dedi. Her zamanki gibi, dernek yeni sözleşmenin süresi hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Birlik Müdürü Horst Heldt: “İniş ve çıkışlarla bir mevsimdi”

Bu arada, sorumlu olanlar geçen sezon analiz etmeye başladılar. Final hesaplarında koç Steffen Baumgart ekibinin 13. sırada yer aldığı 40 puan vardı. Çarşamba günü bir medya turunda söylediği gibi, “iniş ve çıkışlarla” bir sezon oldu. “Neden bu iniş ve çıkışlar, iyi ve kötü aşamalar vardı, şimdi dahili olarak işleyeceğiz. Temmuz ayında mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmaya başlamak için yeni sezona odaklanmamız gerektiği de açık.”

Heldt, FC Heidenheim'a (0: 3) karşı son ev maçından önce resmen kabul edilen Wooyeong Jeong ve Andrej Ilic'in veya sendika geleceği olup olmadığını inkar etmek istemedi. İki kredi oyuncusu ilk olarak düzenli dernekleri VFB Stuttgart (Jeong) ve OSC Lille'den (ILIC) kurtarıldı. Ancak ikili, özellikle sezonun ikinci yarısında kendisini sağlam bir yükümlülüğe tavsiye etmişti.