Allahyar Sayyadmanesh’ten Zorya Luhansk’a veda

tesbih

New member
Allahyar Sayyadmanesh’ten Zorya Luhansk’a veda Fenerbahçe’den kiralık olarak Zorya Luhansk’ta kiralık olarak forma giyen Allahyar Sayyadmanesh, ligde Dinamo Kiev ile oynanan 1-1 sona eren maçın akabinde çabayı kıymetlendirdi ve geleceğine ait konuştu.

“MUHTEMELEN SON MAÇIMDI”

20 yaşındaki futbolcu, “Çok düzgün bir maçtı, mükemmel oynadık. bu biçimde güzel bir sonuç aldığımız için memnunum. Bu muhtemelen benim Zorya’daki son maçımdı. bu biçimde bir maçta gol attığım için memnunum.” tabirlerini kullandı.

“KONTRATIM SONA ERİYOR”

Açıklamalarına devam eden Allahyar, “Bu yüzde 99 benim Zorya’daki son maçımdı. Kontratım sona eriyor. Son maçında gol attığım için memnunum. Bir buçuk yıldır buradayım, Zorya’nın gerçek bir aile olmasını sağladık.” halinde konuştu.

“HER FUTBOLCUNUN BİR YOLU VARDIR”

Ukrayna’da rahat olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Evden uzakta olmama karşın Ukrayna’da kendimi olağanüstü ve rahat hissediyorum. Etrafımda uygun beşerler var. Zorya’nın sahiden bir aile üzere olduğunu hissettim. Başlarda sıkıntı vakit içinder yaşadım lakin ilerlemeyi başardım. Her futbolcunun kendisine ilişkin bir yolu vardır” kelamlarını kullandı.

“SÖZLEŞME YÜKÜMLÜLÜKLERİM VAR”

“Taraftarlar, Zorya’nın bonservisinizi alması için para topluyorlar, ne düşünüyorsunuz” sorusu yöneltilen Iranlı futbolcu, “Sözleşme yükümlülüklerim var. Bu kulüpler içinde olan bir mutabakat konusu. Dürüst olmak gerekirse, bundan ne çıkacağını bilmiyorum. Ben yalnızca işimi yapıyorum ancak mukavelemde Zorya’nın bonservisimi alma seçeneği de var” dedi.

“KARİYERİM İÇIN EN DOĞRUSUNU YAPMAK İSTERİM”

“Ukrayna’da kalmak ister misin?” sorusuna karşılık veren golcü futbolcu, “goreceğiz. Bunun için düşünmemiz gerekiyor. Mesleğim için en yanlışsız şeyi yapmak istiyorum.” diye konuştu.