Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi alacak

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi alacak Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü tarafınca yayınlanan ilana nazaran 13 öğretim üyesi alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin belirtilen ünitelerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Kriterleri” kararlarına bakılırsa öğretim üyesi alınacaktır.

* PROFESÖR takımlarına başvuracak adaylar tarafınca; ünite, kısım ve anabilim kısmını belirten dilekçe; ekinde özgeçmiş, Barkodlu / karekodlu e-Devlet çıktısı olarak alınacak doçentlik dokümanı, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları, yabancı lisan dokümanı, nüfus cüzdanı fotokopisi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, Taban Şartların Sağlandığına Ait Bildirim Formunu içeren bir grup fizikî belge hazırlanacaktır. Adayların hazırlamış oldukları fizikî belge ile birlikte, PDF formatında hazırlanmış özgeçmiş, doçentlik dokümanı, esas araştırma yapıtının açıkça açıklandıği yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarına ilişkin bilgi ve dokümanları içeren 6 (altı) adet CD yahut Taşınabilir Bellek ile Üniversitemiz Rektörlüğü İşçi Dairesi Başkanlığına şahsen yahut posta ile başvurmaları gerekmektedir.

* DOÇENT takımlarına başvuracak adaylar tarafınca; ünite, kısım ve anabilim kolunu belirten dilekçe; ekinde özgeçmiş, Barkodlu / karekodlu eDevlet çıktısı yahut fotokopileri noterden/resmi kurumlarca onaylanmış (belgelerin asılları ile birlikte gelindiğinde, fotokopilerinin onayları yapılabilecektir) doçentlik dokümanı, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları, yabancı lisan dokümanı, nüfus cüzdanı fotokopisi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, Taban Şartların Sağlandığına Ait Bildirim Formu ile Ek-II Puanlama ve Kıymetlendirme Tablosunu içeren bir kadro fizikî evrak hazırlanacaktır. Adayların hazırlamış oldukları fizikî evrak ile bir arada, PDF formatında hazırlanmış özgeçmiş, doçentlik evrakı, esas araştırma yapıtının açıkça açıklandıği yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarına ilişkin bilgi ve dokümanları içeren 4 (dört) adet CD yahut Taşınabilir Bellek ile Üniversitemiz Rektörlüğü İşçi Dairesi Başkanlığına şahsen yahut posta ile başvurmaları gerekmektedir.