Anadolu Sigorta, Evcil Hayvanların Sıhhatini Teminat Altına Alırken, Sokak Hayvanlarına Takviye Oluyor

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Anadolu Sigorta, Evcil Hayvanların Sıhhatini Teminat Altına Alırken, Sokak Hayvanlarına Takviye Oluyor
Evcil hayvan sahiplerinin minik dostları için hazırladığı “Patim İnançta Sigortası” ile ağır ilgi görmeye devam eden Anadolu Sigorta, evcil hayvanların sıhhatini teminat altına alırken, sokak hayvanlarına da dayanak oluyor. Poliçe satışlarından elde ettiği gelirin bir kısmını HAÇİKO’ya bağışlayan Anadolu Sigorta, bu sayede yardıma muhtaç hayvanların muhtaçlıklarını da karşılıyor. Önümüzdeki periyotta ise esere ilginin artması beklentisiyle, daha fazla yardıma muhtaç hayvana yardım edilmesi planlanıyor.

Temmuz ayında “Patim İnançta Sigortası”nı satışa sunan Anadolu Sigorta, 6 aydan büyük, 10 yaşından küçük kedi ve köpeklerin acil tedavileri için veteriner masraflarını karşılarken, Pati Plus Teminatı ile ek teminatlar sağlıyor.

Poliçe satışlarından elde ettiği gelirin bir kısmını hayvan hakları ve onların korunmasıyla ilgili çalışmalar gerçekleştiren, bu alandaki en kuvvetli derneklerden biri olan Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Müdafaa Derneği’ne (HAÇİKO) bağışlayan Anadolu Sigorta, bu sayede yardıma muhtaç hayvanların muhtaçlıklarını da karşılıyor.

Patim İnançta Sigortası’na isteğe bağlı olarak eklenebilen Pati Plus Teminatı ile acil durum haricindeki veteriner masrafları ve makul hastalıklara yönelik tedavi masrafları için poliçe limitleri dahilinde garanti sağlayan Anadolu Sigorta, mutabakatlı veterinerlerde yılda bir kez muayene, göz ve kulak paklığı ve tırnak kısmı uygulamalarını da fiyatsız olarak sunuyor.

“Evcil hayvan sahiplerinin yüklü yaş ortalaması 42”

Pati Plus teminatlı poliçelere ilginin ağır olduğunu söz eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih nazarann, “Satın alınan poliçelerin yüzde 65’e yakını Pati Plus teminatlı olarak düzenlendi. Talepleri incelediğimizde İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Samsun, Antalya ve Adana’dan da eserimize ağır bir ilgi olduğunu görüyoruz. Evcil hayvan sahiplerinin yüklü yaş ortalamasının ise 42 olduğunu söyleyebilirim. 25-55 yaş ortası bireyler esere daha fazla ilgi gösteriyor. Önümüzdeki periyotta de ilginin artarak devam edeceğini ve satışlarımızın artacağını düşünüyoruz. Bu sayede HAÇİKO ile iş birliğimiz sonucunda daha fazla yardıma muhtaç hayvana ulaşabilecek olmaktan da memnunluk duyuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı