Antrenör Urs Fischer takımına öfkeleniyor: “Performanssızlık!”

ahmetbeyler

Active member
Grischa Prömel: Bu benim için kesinlikle en önemli olaydı, bu sezon sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biriydi. Bu kadar büyük başarıları birlikte kutladığınız pek çok tanıdık yüzle tekrar karşılaşıyorsunuz. Yani biraz eve dönmek gibiydi. Yarın boşuz, bu yüzden burada kalıp insanlarla biraz daha vakit geçirebilirim. Ama ne planlandığını açıklamayacağım.

Sheraldo Becker: Zor. Başlangıcımız iyi değildi ve ilk yarıda sonuç çok kötü oldu. İkinci yarıda çok pozisyon bulduk ama top kaleye girmek istemedi. İlk başta yeterince agresif değildik ve oyunumuzu oynamadık. Art arda dört yenilgi aldığımızı kabullenmek zor. Burası Union Berlin değil.

Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın

Pellegrino Matarazzo (basın toplantısında): İlk yarıda çok iyi oynadık, olgun davrandık ve Union’a çok az şans verdik veya hiç şans tanımadık. Derinliğe saldırmamız gereken doğru anları bulduk. İkinci yarıda oyunun kontrolünü daha fazla kazanabileceğimiz birkaç dakikayı kaçırdık. Artık hücumda rahatlayamadık ve acı çekmek zorunda kaldık. Tam tersine arkada her şeyi savunduk ve bu hoşuma gitti. Buradaki pek çok konuk takımın bugünkü gibi futbol sergilediğini düşünmüyorum.

Urs Fischer (basın toplantısında): Hoffenheim’ın zaferi hak edildi. İlk yarıda hiçbir temelimiz yoktu, performanssızlık vardı. İkinci yarıyı takımımın oynayacağını düşündüğüm şekilde oynadık. Oyuna tekrar bakmadan önce fazla bir şey söylemek istemiyorum, yoksa yanlış bir şey söylerim. Biraz sinirlendim.