Arda Kural, yıllar daha sonra anlattı: Emret Kumandanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Arda Kural, yıllar daha sonra anlattı: Emret Kumandanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı Emret Kumandanım dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan ve uzun müddettir ruhsal sıkıntılarıyla çaba eden Arda Kural, güç günleri geride bıraktı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Arda Kural, bu süreçte yaşadıklarını, kırılma noktasını ve eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu’ndan bahsetti.

“EMRET KUMANDANIM SETİNDE ROL ARKADAŞLARIM BENİ DIŞLADI”

Emret Kumandanım dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorluklardan bahseden Kural, canlı yayında şunları söylemiş oldu: “Çok yeterliyim. İçimdeki ve başımdaki bütün niyetleri çözdüm. Benim durumum düşünseldi. Hayatta bir biçimde düşmanlar oluyor, ben de bu biçimde şeyleri sevmem. Piyasaya küstüm bu da 10 yıl sürdü. Büyük dertler yaşadım ancak hayranlarım benden vazgeçmedi. Her şeye bir anda ağırlaşmaya çalışınca başım fazlaca karıştı. Emret Kumandanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı. Bir çekememezlik oldu herbiçimde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. O devir namaz kılmaya başladım. Herkes benim için ‘bu havalı lakin bununla birlikte dine yöneldi’ diyorlardı. Düşmanlar bunu epey kullandı.”

“SETTE NAMAZ KILMAK İÇİN MÜHLET İSTEDİĞİMDE AŞAĞILAR ÜZERE BAKTILAR”

“Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve ‘biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz’ demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. Birinci kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım mühlet. 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla birinci kırılma oldu. Bana ‘sen dinci mi oldun’ demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için mühlet istediğimde bana aşağılar üzere bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim.”

“SARP LEVENDOĞLU ÜZERİMDE BASKI KURMAYA ÇALIŞTI”

Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana nazaran biraz muhalif bir tip. Çok rahat davranan biri. şahsi hudutları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı hudutlarımı ihlal edecek biçimde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş üzereydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar. Ruhsal olarak kırılma noktam orasıydı. Yalnız bırakılınca insan üzülüyor. Sette rol çalmaya başladılar. Öfke bozukluğu yaşayınca psikoloz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüm. Özgüvenim zedelendi. Sıkıntı günlerin akabinde senaryo yazmaya başladım. TikTok’ta 1,5 milyon izlendi. Keyfim yerinde. Savaşı kazandım.”

Özel ömründe kimsenin olmadığını söyleyen Kural, “yaşamımdaki kişi benci değil senci olacak. Ben de o denli olacağım. Kendini beğenmiş olmayacak” dedi.