Bagnaia, perşembe günü sağlık kontrolünden geçti: “Misano’da yarışmak istiyorum”

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Üzgünüm Bagnaia San Marino ve Rimini Riviera Grand Prix’si için Misano pistine çıkmaya kararlı. Pazar günü Montmelò’da mucizevi bir şekilde yara almadan çıktığı korkunç kazadan sonra dünya şampiyonu Ducati ancak Dünya Şampiyonası’nın on ikinci turunda yarışmak amacıyla Misano’da bulunacak.

Bagnaia’daki kazayı profesör “mucizeyi” şöyle açıklıyor: “Darbeyi sırtüstü pozisyonda ve bacağın en güçlü noktasında aldığım için yaralanmadım”

kaydeden Vincenzo Borgomeo

04 Eylül 2023

Bagnaia: “Perşembe sağlık kontrolü”

Bagnaia, doktorlardan yeşil ışık almak için Perşembe günü tıbbi kontrolden geçecek. Bagnaia, “Pazar akşamı hemen takımla birlikte eve gittim ve biraz dinlendikten sonra hemen Misano’da piste dönmeye hazırlanmaya başladım” diyor. Eğer doktorlar bana onay verirse, Cuma günü evimdeki Grand Prix’in ilk antrenman seansları için piste çıkabileceğim. San Marino ve Rimini Riviera GP’si her zaman özel bir yarıştır. Bu etkinlik biz İtalyan sürücüler ve her şeyden önce biz Ducati sürücüleri için bu yüzden Cumartesi ve Pazar günü yarışabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Bastianini ayrıca Hindistan ve Japonya’da da bulunuyor

Ancak olmayacak Aeneas BastianiniKatalonya’da sol elinde ve sol ayak bileğinde kırık oluşan ve Pazartesi akşamı Modena’da ameliyata alınan. Rimini’li sürücü ayrıca Hindistan ve Japonya’da planlanan sonraki iki yarışı da kaçırmak zorunda kalacak ve Misano’da yeri değiştirilmeyecek.

Konular