Bagnaia ve sürücülerin Valencia'ya olan bağlılığı: “Acı çeken insanlar için bir şeyler yapacağız”

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Pecco Bagnaia o bir şampiyon ve sadece 3 dünya şampiyonluğu için değil. O aynı zamanda ve her şeyden önce hayatta bir şampiyon. Geçen güne kadar dünya şampiyonasının organizatörü Dorna Sports'taki zavallıların desteklediği, 2 hafta içinde Valensiya'da yarışılacağı yönündeki absürt hipotez boşa çıktıysa, bu esas olarak onun ve onun net duruşu sayesindedir: “Ben Valensiya Topluluğu'nun kurbanlarına saygınızdan dolayı Ricardo Tormo pistinde yarışmayın. Aksine, dünya şampiyonluğuna erken veda ediyorum.”

Bagnaia Malezya'da kazandı, Martin Dünya Şampiyonasını ikinci olarak görüyor: Her şey Barselona'da kararlaştırıldı

kaydeden Massimo Calandri

03 Kasım 2024

Barselona'daki son GP

Diğer tüm sürücüleri de yanında sürükledi ve şöyle bir yoruma aldırış etmedi: Marc Marquez kendilerini kolayca kurtarabilirlerdi (“Güçlü sözler: yine de orada yarışmaya karar verirlerse sözlerini tutmak zorunda kalacaklar”; her şey önümüzdeki yıl ikilinin resmi kırmızı garajda bir arada yaşamasının kolay olmayacağını gösteriyor): bu sabah Don Carmelo Ezpeleta Son, belirleyici MotoGP turunun tarihi doğrulandı ve mücadelenin şu saatte gerçekleşeceğini duyurdu: Barselona'daki Montmelò.

MotoGP sıralaması: Martin veya Bagnaia, dünya şampiyonluğu için kombinasyonlar

kaydeden Massimo Calandri

03 Kasım 2024

Sürücülerin Valencia'ya olan bağlılığı

Pecco bugün Valencia'ya olan bağlılığı sorulduğunda, “Duyarlı olmamız gerekiyor, eğer bizim yerimize karar vermesi gerekenler yeterince net değilse bunu yapmak bizim görevimizdir” dedi. “Pist ve insanlarına yardım etmeliyiz: çünkü mesele sadece dünya şampiyonası değil, hayatta daha fazlası var”. Pilotlar ödüllerinin büyük bir kısmını İspanya bölgesinde acı çekenlere dağıtmak için örgütleniyorlar. Yakında bazı girişimler olacak. Pecco şunu doğruluyor: “Biz şanslı insanlarız: bir şeyler yapma olanağımız var ve bunu yapmak zorundayız”.