Bahçede yeni doğmuş bebek bulundu

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Bahçede yeni doğmuş bebek bulundu İstanbul Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sıhhat takımları tarafınca denetim maksatlı hastaneye gdolayılürken, polis takımları bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.

Bağcılar 100. Yıl Mahallesi’ndeki bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesi duyan vatandaşlar, denetim etmek için bahçeye indiklerinde yeni doğmuş bebeği görür görmez şaşkına döndü.

Apartman bahçesindeki bebeği alarak ilgilenen vatandaşlar, polis ve sıhhat grupları haber verdi. Apartmana gelen sıhhat grupları bebeği alarak denetim gayeli hastaneye gdolayırken, polis takımları ise bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı

“BEBEĞİ GÖRDÜM PLASTİK ÜZERE DURUYORDU”

Bebeği bulan Murat Muslu, şu tabirleri kullandı;

*Akşam yemeğini yedikten daha sonra balkon çıktım bir hava alayım dedim. O esnada bir bebek sesi duydum. Serkan benim komşum onu aradım bir bebek sesi geldiğini söylemiş oldum o da bana kedi olabileceğini söylemiş oldu.

*Çünkü bizim art bahçede hayli fazla kedi oluyor. Lakin benim içim bir daha rahat etmedi inip bakacağım dedim. sonrasındasında girdim bahçeye bebeği gördüm ancak plastik üzere duruyordu. Ben hala geriye gerçek yürüyordum bir baktım bebek sesi benim önümden geldi.

*hemen sonrasında tabi polisi ve ambulansı aradık. Bebeğin alt kısmında muhtemelen anneye ilişkin çamaşırlar bulunuyordu. Bebek yaşıyordu.

*Bizde içerden battaniye alarak üstünü örttük. Muhtemelen ben gitmeden on beş yirmi dakika evvel dünyaya gelmişti. Orası tenha bir yer beklenen akşam saatlerinde karanlık çökünce oldu. İHA