Bakan Soylu’dan POMEM mülakat neticeleriyla ilgili açıklama

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Bakan Soylu’dan POMEM mülakat neticeleriyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Başkanlığının polis alımı için gerçekleştirdiği 27. periyot POMEM kelamlı mülakat sonuçlarının 2 gün içerisinde açıklanacağını söylemiş oldu.

Tokat’ta temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeşilırmak kenarında bulunan Hıdırlık Toplumsal Tesislerinde gençlerle buluştu.

Öğrencilere ‘yaptığınızın işin en güzelini yapmaya çalışın’ tavsiyesinde bulunan Bakan Soylu, şu tabirleri kullandı;

*Yakın etrafınız kadar sevgili genç arkadaşlarım, dışınızı da gözetmeniz, orayla ilgili atabileceğiniz adımları alabileceğiniz önlemleri ve bununla birlikte da kuracağınız alakaları kurmanız gerekir. Hayat bizden, kendimizden ibarettir.

*Büyük bir dünyanın bir kesimiyiz. Öbür bir şey daha söyleyeyim. Annenizin, babanızın duasını almayı hiç ihmal etmeyiniz. Bu dünya geçiş, asıl ahiret o taraf. Lakin Allah bize müjdeliyor diyor ki ‘Ben zorluklarınızı kolay ederim’ diyor.

*Onun için hiç oradan ayrılmayın. Ve bir daha en kıymetli sıkıntılardan bir tanesi de kendinizi daima lakin daima yenileyin. Kendinizin daima gelişmenini sağlamaya çalışan bir anlayış ortaya koyun. Bunu da neden söylüyorum?

*Bunları şunun için söylüyorum. Bugün bunu söz etmemenin en temel sebebi şu bir şey de gelecek tayini bulunmaktan Allah’a sığınırım. Fakat sizin yaşadığınız Türkiye’ye herkes imrenerek bakacak. Onun için hem karakterlerimiz fazlaca kuvvetli, her bilginiz epeyce kuvvetli, hem yetenekleriniz epey kuvvetli, tıpkı vakitte sağlam bastığınız coğrafya üzere kendiniz de epey kuvvetli olmalısınız.

POMEM AÇIKLAMASI

Bakan Soylu, bir öğrencinin sorusu üzerine Polis Akademisi Başkanlığının, polis alımı için gerçekleştirdiği 27. devir POMEM kelamlı mülakat sonuçlarının 2 gün içerisinde açıklanacağını söylemiş oldu. Balan Soylu, öğrencilerden daha sonra STK temsilcileri ile bir ortaya geldi. İHA