Barcelona, Bagnaia düşüyor, tekerleği deliyor ama sonuçta ilk serbest antrenmanın en hızlısı oluyor. Martin 5.

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Sabah ilk seansın sonunda beklenmedik bir takla. Öğleden sonra lastik patlıyor. Önemli değil. Şampiyonluk için savaşmaya devam etmek için herkesin önünde kalmaya zorlandık, Bagnaia Ancak Solidarietà GP testlerinin ilk günü en iyi dereceyle sona erdi Barselonasezonun son etkinliği. Sıralamada sağlam bir lider olarak (Pecco'da +24) kontrolü elinde tutabilen Martin, beşinci sıradan memnun: öncesinde BezzecchiArkadaşı Aleix Espargarò'nun Aprilia'sı ve Zarco'nun Honda'sı sayesinde İspanyol pilot, yarınki çeyreğe doğrudan geçiş hakkı da kazanıyor. En iyiler arasında Noale'den bir bisiklet daha var, Vinales sürücüsü (6.): Maverick'in arkasında Borgo Panigale markalı mücevherleri süren iki Marquez kardeş var Gresini. Terfi eden 10 pilotun listesi, Acosta'nın KTM sürücüsü ve biraz zor durumda olan ancak Binder'ın sadece kıl payı (20 binde biri) önünde olan bir diğer Ducati sürücüsü Bastianini tarafından tamamlandı. Martin'in Pramac takımındaki takım arkadaşı Morbidelli acı çekiyor: İkinci seansın başındaki düşüşün ardından Romalı sürücü on yedinci sıranın ötesine geçemiyor ve diğerlerinin yanı sıra kararlı – yeterli olmayan – Quartararo ile birlikte Q1'e çıkmak zorunda kalacak. (14.) Yamaha'sıyla.

Claudio Domenicali: “Martin ya da Bagnaia aynıdır, Ducati her zaman kazanır”

kaydeden Massimo Calandri

15 Kasım 2024

Günah kötü şanstan daha güçlüdür: “İyi bir gün”

Pecco gülümsüyor: “Bugün harika bir iş çıkardık, turlar geçtikçe daha da geliştik. Pistte kaymanıza neden olabilecek bir tutuş var ancak genel olarak uyum sağladığımız için mutluyum. Arka yumuşak kısmı hemen patlatmam çok yazık, birkaç tur sonra bunu fark ettim: Yumuşak kısmı taktık ve finalde, zaman atağı ve tekrar yumuşak kısım ile farkı görebiliyordunuz. Yarın da zor olanı deneyeceğiz.” İlk seansın sonunda, o absürt düşüş: “Başlangıç testini yarıda bırakmıştım, birinci virajda çok yavaş geldim, Vinales ise hızlı gelip önden kapandı: Korktum, düştüm ve hatta kendimi yaraladım.”

Aleix Espargarò: “Bagnaia şimdiye kadarki en güçlülerden biri”

Bezzecchi bu sezon finalinde tekrar karşımıza çıkıyor: “Mümkün olduğunca akıcı olmaya çalıştım, bu sefer her şey yolunda gitti. Lastikler bana yardımcı oldu, kurulum iyi.” Aleix Espargarò için kariyerinin son haftasonunun arifesinde ilginç bir sanal podyum: “Kazanmak isterdim ama ortada bir dünya şampiyonası var ve zarar veremem kahramanlar: Jorge harika bir arkadaş, Pecco şimdiye kadarki en iyi sürücülerden biri, tahminlerde bulunmak istemiyorum.”

Konular