Baumgart favorisi neden sendikaya yönelik değişim vaadini kırdığını açıklıyor

ahmetbeyler

Active member
Her iki taraf da zaten -Nisan ayının ortasında anlaştı. Bu noktada, 1. FC Union Berlin, Bundesliga'da plan yapacağından ve buna göre yeni sezon için potansiyel yaklaşımlarla görüşmeler yapacağından neredeyse emindi. O zaman, 1. FC Köln'de Bundesliga'ya dönüş için bir personel planlaması hedefi oynadı. Orada 2021 yazında Steffen Baumgart ile başlamış ve iki buçuk yıl boyunca başarılı ve güvenle çalışmıştı.

Dejan Ljubicic, 1. FC Union Berlin'de kısa sürede tıbbi kontrolü iptal etti

Baumgart artık Köpenick'te çalışıyor ve Dejan Ljubicic'in sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor, 1. FC Union Berlin, Koç ve sevgilisi arasında Köln Günleri'nden yeniden bir araya gelmeli. “Aslında, bir Alman Bundesliga kulübü ile zaten anlaştım,” dedi Dejan Ljubicic kısa bir süre önce Avusturyalı Kronen Zeitung ile yaptığı röportajda. Köln'de, zaten -Nisan ayının ortalarında bir kalkışa ayarlanmışlardı, Ljubicic tıbbi kontrol için Köpenick'e seyahat etmek istedi. Ve 1. FC Union Berlin'de acele ediyordu, anlaşma başka bir kulüp transfersiz Köln servis sağlayıcısını imzalamadan önce anlaşmayı hızlı bir şekilde getirmek istedi.

Ama sonra tıbbi kontrol yoktu ve sonuç olarak demir için imza yoktu. Ljubicic şimdi de röportajda bunun nedenini verdi: “O zaman Zvonimir Boban'ın çağrısı geldi (Dinamo Zagreb'in CEO'su; Editörün Notu). Her zaman kulübün hayranı oldum, çocukluğumdan beri benim hayalim oldu ”diyor 27 yaşındaki. Zagreb'den aradıktan sonra, dokuz kez Avusturya uluslararası 1. FC Union Berlin'e ve böylece kısa sürede Steffen Baumgart'a birkaç hafta önce Steffen Baumgart'a imza attı.

Demir için bir utanç: Esnek bir şekilde kullanılabilir orta saha oyuncusu en iyi zamanını 1. FC Köln'de yaşadı. Birlikte ilk sezonunda, Rapid Viyana'dan gelen Avusturyalı, hemen en iyi performans gösterdi ve bir önceki yıl neredeyse düşmüş olan Köln ekibinin konferans ligine hak kazanabileceği gerçeğinde önemli bir rol oynadı. İstatistiksel olarak en iyi sezonu, Baumgart'ın sistemi altındaki çimlerde saldırgan niteliklerini daha da iyi aldığı ve rekabette sekiz gol attığı ikinci oldu. Köln Jersey'de toplam dört yıl içinde 122 rekabetçi maçta 16 gol attı, on bir tanesi Steffen Baumgart altında bir oyuncu olarak.

Sendika eğitmeni Nenad Bjelica Dinamo Zagreb'de başarısız oldu

Köpenick ile yeniden birleşme yerine Ljubicic Dinamo Zagreb'e taşınır. Ancak orada eski sendika koçu Nenad Bjelica ile tanışmıyor. Spor başarısının olmaması nedeniyle geçen yıl Aralık ayında yayınlandı. Halef Fabio Cannavaro altında daha iyi gitmediğinden, onun yerine Sandro Perkovic aldı, ancak şampiyonluk unvanı yedi yılda ilk kez kaçırıldı ve koç tekrar değişti.

Mario Kovacevic şimdi bir değişiklik başlatacak ve Dejan Ljubicic'in bu konuda önemli bir rol oynaması gerekiyor. “Bu bizim iddiamız değil. Bu kulüp ile başlık kazanmak zorunlu,” 27 yaşındaki çocuğa, “yardım etmek istiyorum ve önde gelen bir oyuncu olarak yerin yanında, Köln'den deneyimlerimi aktarıyor.” Demir için de iyi olurdu. Bununla birlikte, bir çağrı Köpenick'te sözleşme sona ermeden kısa bir süre önce her şeyi çok değiştirdi.