Beşiktaş antrenörü Murat Şahin Başakşehir mağlubiyetinin sebebini deklare etti

tesbih

New member
Beşiktaş antrenörü Murat Şahin Başakşehir mağlubiyetinin sebebini deklare etti Beşiktaş Teknik Sorumlusu Murat Şahin, Başakşehir karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını ve üzgün olduklarını söylemiş oldu.
Üstün Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 3-2 yenilirken Siyah-Beyazlı grubun teknik sorumlusu Murat Şahin, maçtan evvel yerin ıslatılmasının performanslarını etkileyip etmediğiyle alakalı, “Kötü oyunu, birinci yarı özelikle düzgün oynamadığımızı düşünmüyorum. Bunu alana da bağlamıyorum. Daha uygun şeyler yapmalıydık. Saha ıslandı diye buna bağlayamayız. Çok sıradan bir yorum olur. Birinci 45 dakikalık oyun iç açıcı değildi. Ulusal ortadan daha sonra vakit zaman makus oyunlarla karşılaşabiliyorsunuz. O da bugün oldu. İstemediğimiz bir yenilgiydi, üzgünüz” sözlerini kullandı.

“MAĞLUBİYETİ ÖBÜR niçinLERE BAĞLAMAK İSTEMİYORUZ”

Vida’nın penaltı beklediği duruma ait gelen bir soruyu Şahin, “Görüntü penaltı üzere duruyor lakin akan oyunda çekmenin derecesi ne bilmiyorum. Bu sene bunlarla hayli fazla karşılaşıyoruz. Kazandığımız penaltının hayli fazla izlendiğini düşünüyorum. Çok net bir penaltı bence ancak makus oyunu yahut aldığımız yenilgisi öbür niçinlere bağlamak istemiyoruz” formunda yanıtlandırdı.
“Bugüne kadar ulusal ortadan evvel önemli sakatlıklar yaşadık” diyen Murat Şahin, şu biçimde devam etti:
“Takımın istikrarı, birlikte oynaması, birebir ritmi yakalaması vakit alan bir şey. Biz de epey fazla sakat olunca geri dönmesi, form tutması mühlet alıyor. Bunları vakit zaman yaşayacaksınız. Biz artık yaşıyoruz lakin bunu atlatamayacak teknik heyet ve oyuncu kümesi değiliz. Biz oyuncu kümemize inanıyoruz. Bundan epey çabuk sıyrılıp önümüze bakacağız.”
Teknik Sorumlu Şahin, ilerleyen haftalarda hem Şampiyonlar Ligi birebir vakitte Muhteşem Lig’deki güçlü fikstüre hazır olduklarını belirterek, “1-2 yenilgi aldık diye hazır değil değiliz. hiç bir maç oynamadan kazanılmaz. Bugün yeterli oyamadık. 1-1’den daha sonra iki kolay golü yemememiz lazım. Bu düzeyde bu golleri yerseniz maçı çevirmek kolay değil. Oyuncu değişiklerinden daha sonra oyuna adapte olmak için skoru da bulduk ancak bu stil gollerle demoralize olmanız maçı kaybetmenize niye oluyor. Fakat demek değil ki bunu önümüzdeki maçlarda da yaşayacağız. Bu maçlardan ders çıkarıp devam edeceğiz” diye konuştu.
Murat Şahin, sakatların son durumuna ait ise şu ayrıntıları verdi:
“Pjanic ile Kenan yarın idmana çıkacaklar, orada kadroyla çalışacaklar. Nkoudou ile Mehmet Topal’ın vakte gereksinimi var. Asgarî 10 güne muhtaçlıkları var. Ancak Pjanic yarın ekiple çalışacak. Onun sonucunı hoca salı günü konuşarak, egzersizdeki durumuna bakarak verecek.”