Beşiktaş-Sporting maçını yönetecek hakem Slavko Vincic’in skandalları ortaya çıktı

tesbih

New member
Beşiktaş-Sporting maçını yönetecek hakem Slavko Vincic’in skandalları ortaya çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ın Sporting ile karşılaşacağı maçı yönetecek Sloven hakem Slavko Vincic’in geçtiğimiz yıl yasa dışı bir partide tutuklandığı ortaya çıktı.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Kümesi’nde 19 Ekim Salı günü Portekiz temsilcisi Sporting CP’yi ağırlayacak.

19.45’te başlayacak müsabakayı Sloven hakem Slavko Vincic’in yöneteceği belirtildi.

FUHUŞ PARTİSİNDE YAKALANDI

Sloven hakem Slavko Vincic, geçtiğimiz yıl Bosna Hersek’te düzenlenen ve epey sayıda uyuşturucu ile yasa dışı silahın ele geçirildiği fuhuş partisinde tutuklanmıştı. FIFA kokartlı hakem, Bosna Hersek’te düzenlenen partiye polislerin baskın yapması daha sonrası göz altına alınmıştı. Slavko Vincic ile bir arada 26 erkek ve 9 hayat hanımı bir meskenin içerisinde gizlenmiş yasa dışı silah ve uyuşturucu ile yakalandı.

“İŞ YEMEĞİ İÇİN GİTMİŞTİM”

Polis baskınında yakalanan Slavko Vincic emniyete verdiği sözde, “Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus üzereydi. Çok güç vakit içinder geçirdim. Ben orada hiç bir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından daha sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Sinema gibiydi” açıklamalarını yapmıştı.

YÖNETTİĞİ MAÇLAR

Slavko Vincic daha evvel A Ulusal Grubu’nun iki maçında düdük çaldı. Ay-yıldızlılar bu müsabakaların birinde Hırvatistan ile 3-3 birliktee kalırken, İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 mağlup etmişti.

Sloven hakem, daha evvel, UEFA EURO 2020’de İsviçre-Türkiye maçını da yönetmişti. Ay-Yıldızlılar, bu müsabakadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

Slavko Vincic ayrıyeten Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da birer maçını yönetmiş ve temsilcilerimiz bu maçlardan birliktelikle ayrılmıştı.