“Bir kaptan her zaman sahada olmalı”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Trimmel sade bir dille konuşuyor: “Bir kaptan her zaman sahada olmalıdır”

Christopher Trimmel, 300. rekabetçi maçını 1. FC Union Berlin için SC Freiburg’a karşı tamamladı. Nadir hale gelen sportif bir mutluluk anı.

Christopher Trimmel, Freiburg’a karşı 1. FC Union Berlin için 300. rekabetçi maçına çıktı. Kaç tane daha var?Uwe Koch/Eibner basın fotoğrafı/imago

Christopher Trimmel’in arkasındaki haftalar kolay olmadı. Ocak ayında sözleşmesini yalnızca bir yıl daha uzatan 1. FC Union Berlin’in kaptanı, Avrupa Ligi ve DFB Kupası’ndan elendikten ve dolayısıyla rotasyon eksikliğinden sonra teknik direktör Urs Fischer’in altında en iyi ihtimalle ikincil bir rol oynadı .

FC Augsburg’daki deplasman maçında (0:1) SC Freiburg’a karşı (4:2) en azından son aşamada yer almasına izin verildi ve ardından Köpenicker için 300. rekabetçi maçını oynadı – ve bu Cumartesi günü bile başlangıç.

Rol model Schalke 04: 1. FC Union Berlin olağandışı eylem çağrısı yapıyor

Rol model Schalke 04: 1. FC Union Berlin olağandışı eylem çağrısı yapıyor
  • hisseler
Ancak yedek kulübesinde geçirilen zaman, 36 yaşındaki oyuncuyu kemirdi. Bu, Salı günü Trimmel’in tatmin edici olmayan durumu hakkında yorum yaptığı medya toplantısında netleşti.

“Elbette durum kolay değil ve koç endişelendiğimi hissetti. Ben bu takımın kaptanıyım ve bence bir kaptan her zaman sahada olmalı,” diyor Trimmel açıkça. Hırvat Dünya Kupası katılımcısı Josip Juranovic’in taahhüdüyle, kıdemli oyuncu önünde yüksek kalibreli bir rekabet yaşadı. Trimmel, “Hala formdayım, her gün 18-19 yaşındakilerle antrenman yapıyorum ve kendimi orada dezavantajlı görmüyorum.” Profesyonel bir futbolcu için etkileyici yaşının onu hiçbir şekilde hırsından korumadığını vurguluyor .

Şampiyonlar Ligi ocakta: 1. FC Union Berlin başarısının arkasındaki şefler

Şampiyonlar Ligi ocakta: 1. FC Union Berlin başarısının arkasındaki şefler
  • hisseler
Aksine: sevimli Avusturyalı, emekli olmadan önce iki veya üç yıl daha oynamak istediğini söylüyor. Bu 1. FC Union Berlin’de olacak mı? Bu en azından sorgulanabilir görünüyor. Trimmel, “İnsanların bana karşı dürüst olmasını, kararların net bir şekilde iletilmesini diliyorum,” diyen Trimmel, işlerin ele alınma şeklinden tamamen memnun olmadığını belirtti. Urs Fischer defalarca Trimmel’in “yeni rolünden” bahsetmişti. Kaptan, antrenörün kelime seçimine anlamlı bir şekilde “Buna şaşırdım,” yorumunu yaptı.

Cumartesi günü (15:30) TSG 1899 Hoffenheim’daki maçta Fischer, Augsburg’a karşı sergilediği sağlam performansın ardından Trimmel’i tekrar ilk 11’e aday gösterip göstermeyeceği veya Juranovic’i sağ kanada döndürüp döndürmeyeceği gibi zor bir soruyla karşı karşıya. Tekrar ilk on birde olmayı düşünüyor mu? Trimmel: “Her maça bu tavırla çıkıyorum.”

Romantik futbol açısından, Christopher Trimmel’in 1. FC Union Berlin için kulüp tarihindeki bir sonraki geçici zirvede sona erebilecek olan bu günde yalnızca yardımcı bir rol oynaması utanç verici olurdu. Ancak Şampiyonlar Ligi ve futbol aşkı, nihayetinde pek ortak noktası olmayan iki terimdir.