Bir şehir ve bütün bir bölge artık Birliği sabırsızlıkla bekliyor

ahmetbeyler

Active member
Tepkiler bundan daha farklı olamazdı. 1. FC Union Berlin taraftarları, DFB Kupası ilk ana turunda rakip olarak Greifswalder FC'yi sosyal medyada dile getirirken, bunun sadece 5.000 seyirciyle mümkün olup olmayacağı sorusunu şimdiden gündeme getirdi. Iron Club, Volksstadion'da maç için ek bir stant inşa edecek.

Her zamanki gibi iş, normal günlük iş, bir Bundesliga takımının bölgesel lig takımına karşı oynamak zorunda kalması ve bu takımın açık favorisi olması durumuna denir. Ve dürüst olmak gerekirse, Başkan Dirk Zingler veya yeni genel müdür Horst Heldt, rakiplerini ciddiye aldıklarından ve bir sonraki turun net hedef olması gerektiğinden başka ne söylemeli?

Greifswald, Iron Men'e karşı harika bir maç düzenlemek istiyor

Öte yandan böyle bir kader doğal olarak bambaşka bir tepkiyi de beraberinde getiriyor. Örneğin David Wagner'le. Şöyle diyor: “Bu harika bir çekiliş. Az önce kulüp sahasındaki çadırda yapılan kura çekimi sırasındaki tepkiyi gördük: Herkes gerçekten de bunu sabırsızlıkla bekliyor. Organizasyon anlamında çok iyi hazırlayacağız. Ama sportif açıdan da buna göre hazırlanacağız. Elbette yabancıyız. Daha önce Zwickau'da aktif olan ve FSV'yi bölgesel ligden üçüncü lige çıkaran spor genel müdürü, “Union harika bir kulüp, artık tecrübeli bir Bundesliga kulübü” dedi.

Bu sezon Greifswald'da yapmayı planladıkları şey buydu. FC, Regionalliga Nordost'ta uzun süre lider kaldı, ancak sezon finalinde takımın gücü tükendi ve Energie Cottbus bundan yararlandı ve doğrudan üçüncü lige çıkmayı başardı. Sezon öncesinde Greifswald'ın sorumluları, bir ana sponsorun mali desteğiyle güçlü bir takım kurmuşlardı; bunlar arasında daha önce ikinci ve üçüncü lig maçlarında oynayan ve 2014/15 sezonunda Borussia Dortmund'un Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alan Jannik Bandowski gibi oyuncular da vardı. sezon mecburen durdu.

Ve takımın gelecek yıl tekrar yükselmek için oynaması gerektiği ve buna göre konumlanacağı için yönetim kurulu başkanı Heiko Jaap, “Bize yüzde 30 kazanma şansı, Union'a ise yüzde 70 şans veriyorum” dedi. “Ben zaten heyecanlıyım. Ve artık çok da uzun değil. Herkes bilet istiyor. Talep çok büyük.” Christopher Roß çekilişten hemen sonra şunu hissetti: “Telefonum artık durmuyor. Bitmek bilmeyen mesajlar aldım. Ve ayrıca çok sayıda arama. Tabii diğer şeylerin yanı sıra bilet isteyen sponsorlarımızdan da” dedi sponsor temsilcisi.

“Böyle bir beraberlik almamız gerçekten şaşırtıcı. Ayrıca çok sayıda Sendikalı dostun bulunduğu bölgemizin tamamı adına da mutluyum. Bernabéu'da Real Madrid'e karşı oynayan tanınmış bir Bundesliga takımımız var. Roß, “Olağanüstü bir gün, bir futbol festivali olacak” dedi.

Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.

1. FC Union Berlin'e karşı oynanacak maçın duygusal anlamları da var

Ancak Jens Feißel'in yanı sıra Greifswald hayran kitlesinde kurayla ilgili karışık duygular besleyen bir hayran da var: “Her şeyi istedim ama bu eşleşmeyi istemedim. Ben tutkulu bir Union hayranıyım, yoruldum. Şu anda gidip gitmeyeceğimi bile bilmiyorum,” dedi Greifswald'ın ana sponsoru Jes.Group'un iletişim müdürü. “Bütün arkadaşlarım Berlin'den geliyor. Union benim kulübüm. Bunun benim için belli bir duygusal anlamı var. Tamamen yıkıldım. Bu beni tamamen paramparça ediyor.” Jens Feißel'in bu oyunla ilgili duygularını çözmek için hala Ağustos ortasına kadar vakti var.