Bir yanlış anlamanın sonu: Möhwald’a resmi olarak sendika vedası

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Bir yanlış anlamanın sonu: Möhwald’a resmi olarak sendika vedası

Bu değişiklik, ilgili herkes için bir kurtuluş olarak da görülebilir. Kevin Möhwald, 1. FC Union Berlin’den ayrıldı. Son olarak, birçok kişi düşünebilir.

Kevin Möhwald geçen sezon 1. FC Union Berlin kadrosunda yoktu.Michael Taeger/IMAGO

1. FC Union Berlin sezonu büyük bir coşkuyla son buldu. Kulüp ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı ve birçok yerde neşe sınır tanımıyordu. Kutlamaların ortasında Kevin Möhwald’ın duyguları karışık olmalı. 2021 yazında Werder Bremen’den transferinin ardından ikinci sezonunda 29 yaşındaki oyuncu, Köpenicker maç günü kadrosunda bir kez bile yer almadı.

Şimdi Erfurtlu Belçika’ya taşınıyor ve önümüzdeki üç yıl için birinci lig kulübü KAS Eupen’e katılıyor. Orada Möhwald, Florian Kohfeldt’te eski bir tanıdığıyla tanışır. 40 yaşındaki orta saha oyuncusunu Werder’de eğitti ve şimdi Eupen’de kenarda pozisyon aldı.

Tümöre karşı zafer: Baumgartl, 1. FC Union Berlin'de topluluğa yardım ediyor

Tümöre karşı zafer: Baumgartl, 1. FC Union Berlin’de topluluğa yardım ediyor
  • hisseler
“Kulübün son yıllarda başardıkları inanılmaz. 1. FC Union Berlin’den yapılan resmi açıklamada Möhwald’ın, “Elbette daha fazla katkıda bulunmak isterdim, ancak yine de deneyimler ve maceralar için minnettarım.” Ve ayrıca: “Kulübün yolundan gitmeye devam edeceğim, ancak şimdi yeni bir mücadele için sabırsızlanıyorum.”

İşlerin onun için ancak yokuş yukarı gidebileceği açıktır. Irons’daki ilk sezonunda, teknik direktör Urs Fischer altında bir joker olarak hâlâ rağbet görüyordu, ancak İsviçre tarafının gözünden kaymaya devam etti. Geçen yaz Janik Haberer ve Morten Thorsby ve kışın Aissa Laidouni gibi oyuncular orta saha pozisyonları için imzalandıklarından, sonunda neredeyse hiç kimse Möhwald hakkında konuşmadı.

1. FC Union Berlin: Başarının Max Kruse gibi eski oyuncularla çok ilgisi var

1. FC Union Berlin’in başarısının Max Kruse gibi tecrübeli oyuncularla çok ilgisi var.
  • hisseler
Kevin’e geleceği için en iyisini diliyoruz. Profesyonel Futbol Genel Müdürü Oliver Ruhnert, kişisel olarak onun için yeni bir spor mücadelesi en mantıklısı, bu yüzden Eupen’e taşınmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Başarılı yönetici, kadroyu daha da temizleyerek Şampiyonlar Ligi’ne uygun hale getirme yolunda ilerliyor.

Möhwald’dan önce Sven Michel (FC Augsburg), Paul Seguin (FC Schalke) ve Tim Maciejewski (SV Sandhausen) son dönemde kadroda yer açmıştı. Sezonun son maçında Werder Bremen’e (1-0) karşı veda eden Timo Baumgartl, Nico Gießelmann ve Levin Öztunalı resmi olarak yeni kulüp bulamadı.