Birliğin acilen hedeflere ihtiyacı olsa da, bayramlar Salzburg'da tezahürat

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin'in ilk profesyonelleri Holstein Kiel'e karşı 0-1 yenilgisinden sonra zaten eve dönerken Yorbe Red Bull Salzburg'a geldi. Lig lideri Sturm Graz'a karşı ev maçında, Köpenicker'ın eski saldırganı da molada yeni kulübü ile 0-1 oldu. Ancak demir ve bir yarım zafere ulaşmak için masanın dibine karşı boşuna denerken ya da en azından telafi etmek için, belirleyici adam lidere karşı daha sonraki 3-1 galibiyetle kaplandı.

Takım arkadaşları tarafından tekrar tekrar arandı ve sahnelenen Belçikalı, bu arada telafi etmek için iyi bir Lutfer ile bir araya geldi. Son aşamada, yedek Dorgeles Nene ve eski Mainz Karim Onisiwo golleri ile oyunu tamamen çevirdi. Red Bull Salzburg şu anda en iyi altı takımın sezonu tamamladıktan sonra yeni Avusturya unvan sahibini belirlediği şampiyonluk turunda. Birlik efsanesi Michael Parensen'in birincinin iflasına rağmen, ancak şimdi Avusturya Viyana ile birlikte üç aydan biraz fazla bir süredir spor müdürü olduğu Sturm Graz.

Yorbe için yeni işvereninin forması için ilk gol oldu. Antrenör Thomas Letsch'ten, daha önce üç maçta başlangıç çizgisine güven verildi, ancak gol düğümü Şubat ayında patlamadı. Graz'a karşı zafer, takım yakın zamanda eleştirildikten sonra daha da önemliydi. “Bizim için gerçekten önemli bir oyundu. Kazanmak gerçekten iyi hissettiriyor. Bundan daha iyi bir duygu yok, ”dedi Settessen.

Buna ek olarak, kış transfer döneminin sonunda Köpenick'ten gelen değişimi hakkında da yorum yaptı. “Burada oynamak için değiştim, bu benim için en önemli şey. Tekrar iyi bir his elde etmek için. Gol atmak için. Deneyimlerimle, takıma yardım edebilirim ”dedi.