Birlik kaptanı Lisa Heiseler'in neredeyse inanılmaz serisi var mı?

ahmetbeyler

Active member
Lisa Heiseler, 1. FC Union Berlin'in ana sayfasında yıllarca orta saha oyuncusu olarak listelenmiştir. Bununla birlikte, kendi takımında, şimdiye kadar atılan on bir golü olan Iron Ladys'in kaptanı, en iyi golcü, 2. Bundesliga'nın tamamında ikinci sırada ve ön koşucunun arkasında sadece bir gol. Örneğin, forvete dönüşümde yedi numaralı oyuncu mu? Perşembe öğleden sonra bir medya turunda bir gülümsemeyle, “Şimdi bu sezona bakıyorum” dedi. “Önce bu sezonu işaretleyin ve sonra koçluk ekibinden planın ne olduğunu görelim.”

Lisa Heiseler her ikinci turda en az bir gol attı

Özellikle sezonun ikinci yarısında, bu koçluk ekibini düşünmüş olabilir. On bir maç gününe kadar on bir golünü atmıştı, ancak son tur maçından bu yana her oyunda buluştu. Hamburger SV'de sezonun ikinci yarısının başlangıcında, iki hafta önce son ev maçında SG Andernach'a karşı 3-0 galibiyette her iki golü de 2-1 kazanmak için her iki golü bile attı, 26 yaşındaki üç golden de sorumluydu. Perşembe günü bu koşu olup olmadığı neredeyse küçük bir inançsızlık, “Her şeyin sezonun ikinci yarısında olduğu kadar iyi hedefler almıştım,” dedi.

Tabii ki, Pazar günü saat 14: 00'de, eski Forester'ın SC Sand ile düellosundaki stadyumda devam etmeli. Köpenickers ilk bacağında kendilerini 2-1 iddia edebildiler, Lisa Heiseler gol olmadan 436 seyircinin önünde kaldı. Köpenick'teki ikinci bacağına, sadece bahar benzeri sıcaklıklar ve güneş ışığı değil, aynı zamanda oyunda önemli ölçüde daha fazla hayran bekleniyor -erkeklerin hafta sonu.

Lisa Heiseler ve takım arkadaşlarının sadece bu sezondan beri kulübün evinde oynamasına izin verilmiyor. “Zaten belli bir alışkanlık var,” diyor kaptan, “ama burada oynayabildiğimiz zaman her zaman mutluyuz. Bunun için inanılmaz gurur duyuyoruz. Zemini doğal olarak bir deplasman oyunundan çok farklı algılıyoruz – yani siyah ve beyaz gibi, tam bir fark.”

Bu sezon, bu sezon şimdiye kadar dokuz ev maçı, aynı zamanda geçen sezon iki maçta, 1. FC Union Berlin'in kadınları bu farka alıştı. Ama Köpenick'teki böyle bir oyun rakipler için 5000 seyircinin önünde nasıl olabilir? “Kafalarıma bakamıyorum, ama bunun bir etkisi olabileceğinden şüpheleniyorum,” dedi Heiseler.

Bu tezin bir örneği, kaleci ve defans oyuncusu arasındaki tutarsızlığın faydalanıcısı olduğunda Liderlere karşı 1-0 liderliği olabilir. TV şovunda “Zeigler'in Harika Futbol Dünyası” nda, ona Şubat ayının Kacktor'u için aday gösterdi. Fiyat, tuvalet gözlükleri, kesinlikle yanınıza almak istiyor. Ekibini her daha ileri golle biraz daha yakınlaştırdığı Bundesliga promosyonu hakkında daha iyi tezahürat.