“Böyle bir şeyin bizimle hala mümkün olması gerçekten harika”

ahmetbeyler

Active member
0: 2 Heidenheim'a Karşı, 0: 2 Augsburg'a karşı 0: 2, FC St. Pauli'ye karşı 0: 3: Bu takvim yılında küme düşme savaşında doğrudan rakipleri olan düellolar, TSG Hoffenheim'daki Bundesliga oyunundan önce 1 için bir teşvik değildi. . Sinsheim'daki 4: 0 (1: 0) zaferi ile ekip, antrenör Steffen Baumgart'ın yavaş yavaş gittiğini gösterdi. Oyunun sesleri!

Benedict Hollerbach: Henüz çok fazla şansımız olan ve son birkaç dakikada bu kadar özgürce oynayabildiğimiz bir Bundesliga oyunu görmedim. Son derece keyif aldım, böyle bir şeyin bizim için hala mümkün olması gerçekten harikaydı. Ama aynı zamanda 1-0'dan sonra ilk yarıda oynamayı bıraktığımızı da söylemelisiniz. Bu üzerinde çalışmamız gereken bir eksiklik – aşamada bir hedefi yakalamamız gerekiyor, bundan sonra yalvardık. Bu şekilde olmadığı için mutlu olabiliriz, ama 2-0 yaptı. O andan itibaren yine çok iyiydik. Ama bu küme düşme savaşı değildi – eğer bunu söylesem, koç beni iki kafayı daha kısa sürüyor. Hala tamamen küme düşme savaşındayız ve hızlanmaya ve ayrılmaya devam ediyoruz. Ama kesinlikle kendime güven ve eğlence veren güzel bir kurtuluştu, böylece küme düşme savaşında çok sıkışık değiliz.

Marin Ljubicic: Performanstan, oyun hakkında çok mutluyum, aynı zamanda birliğe geçmemden de çok memnunum. Hedefi her gün çekmekten bahsediyoruz ve umarım dört hedeften sonra gelecekte bunu başaracağımızı umuyoruz.

Marin Ljubicic (solda) ilk golünü forma 1. FC Union Berlin'deki ilk golünü attı.Şehir baskısı

Steffen Baumgart: Çok iyi ve önemli bir uzaklık kazanmayı dört gözle bekliyoruz. İlk 30 dakika çok iyi bir şekilde oynadık, sonra Hoffenheim yarım zamana kadar basıldı. Mola sırasında iki değişikliğimizle tekrar defansif olduk, sonra oyun çok mutlu olduğumuz bir koşuya çıktı. Sonunda bizim için önemli olan bir deplasman oyunu kazandık. Ama şimdi doğrudan devam ediyor.

Christian Ilzer (Koç TSG Hoffenheim): Bizim için büyük bir adımdı. Bugün çok azdı. Union bugün bize bir futbol maçında ihtiyacınız olduğunu gösterdi. Sadece topa ihtiyacınız değil, tutku ve enerjiye, bizden çok daha iyiydi. Bugün, bugün tekrar fark edildi. Umarım bu bugün bizim için son uyanma çağrısıdır.