Borçlarından dolayı gündemden düşmeyen Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Borcum yok

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Borçlarından dolayı gündemden düşmeyen Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Borcum yok Uzun bir müddetdir Hadise ile aşk yaşayan iş insanı Mehmet Dinçler, sevgilisine 3 milyon TL’lik yüzükle evlilik teklifi etti. Düğün hazırlıklarına başladıkları konuşulan çiftten Dinçerler, aile şirketine ilişkin borçlardan dolayı davalık oldu. Hatta Dinçerler’in sevgilisine aldığı yüzüğü hatırlatan alacaklı avukatı, “Yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar ziyana uğratılıyor” sözlerini kullandı.

“HİÇBİR TİCARİ YÜKÜMLÜLÜĞÜM YOKKEN KEFİL OLDUM”

Hakkında çıkan haberlerden daha sonra Instagram hesabını kapatan Mehmet Dinçerler, Twitter hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Ünlü iş adamı üzerine ilişkin borçları ösöylemiş olduğini söylemiş olduği açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bu kuvvetli süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat üzere hiç bir ticari yükümlülüğüm olmamasına karşın maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için restoranın konkordato talebinde bulunması ile bir arada bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı muhafaza altına almak maksadıyla şirketimizi de 2019 yılında konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.”

“BİR TANE DAHİ TAKİBE ALINAN BORCUM YOK”

“Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ayrıyeten 2021 yılında şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere mevzu olan ödenmeyen borçlarla yahut şirketle aile temasları haricinde hiç bir vakit iştirakim olmamıştır.”

“ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM, GELİNEN SÜREÇ ÜZÜCÜ”

“Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan daha sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler büsbütün hukuksal kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugün gelinen süreç olağan ki üzücüdür. Bu üzücü olay üzerinden magazin üretmek ve haksız prestij suikastı yapmak eminim hiç bir ahlaka yakışmaz.”

AYRILIK ARGÜMANINA KARŞILIK VERMEDİ

Öte yandan son günlerde güç bir müddetçten geçen Dinçerler’in Hadise ile yollarını ayırdığı ileri sürüldü. Borçlarıyla ilgili uzun bir açıklama yapan iş insanı, ayrılık haberlerine sessiz kaldı.

Mehmet Dinçerler, Instagram, Hadise, Magazin, Haber