Borsa İstanbul’da gong Yayla Besin için çaldı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Borsa İstanbul’da gong Yayla Besin için çaldı Borsa İstanbul’da gong Yayla Besin için çaldı. Gong merasiminde konuşan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “Değerli konuklarımız, Yayla Gıda’nın bugün süreç görmeye başlaması niçiniyle düzenlenen halka arz merasimine, Borsamıza güzel geldiniz.

Dünyada son senelerda yaşananlar, iklim değişikliği, salgın ve tedarik zincirindeki bozulmalar, sürdürülebilir besin üretiminin kıymetini bir defa daha ortaya koymaktadır.

Yayla Besin da halka arzdan elde ettiği gelir ile yatırım yapmaya devam ederek, ülkemizde sürdürülebilir besin üretimine kıymetli katkılar sağlamaya devam edecektir. Yayla Besin üzere kalite odaklı, yerli ve ulusal üretim yapan şirketlerimizi Borsamızda görmekten epey memnunuz.

Biz de Borsa olarak süreç goren şirketlerimize sürdürebilirlik konusunda eğitimler vererek takviye oluyoruz, faaliyetlerinde daha sürdürülebilir olmalarını teşvik ediyoruz.

Değerli konuklarımız,

Yayla Besin 887,5 milyon TL büyüklük ve 65 bin yatırımcıya gerçekleştirilen satışla başarılı bir halka arz gerçekleştirdi. Bu başarılı süreçte emeği geçen herkese, tüm şirket çalışanlarına, aracı kuruma, teşekkür ediyorum, sermaye piyasalarımıza güzel olmasını diliyorum Yayla Gıda’ya Borsamız ailesine beğenilen geldiniz diyorum.” dedi.

-iDeal Haber Merkezi-