Bu seçimde, sendika profesyonelleri elle boş gidiyor

ahmetbeyler

Active member
Berlinliler ve Berlinliler, başkentteki en iyi profesyonel futbolcu olarak oy verirken favorilerini seçmek için toplam üç hafta geçirdiler. Berlin Futbol Derneği, geçtiğimiz sezon 1. FC Union Berlin'in formasını giyen Leopold Querfeld, Danilho Doekhi, Benedict Hollerbach ve Frederik Rönnow'daki Uzman Dergisi Futbol Haftası ile birlikte dört oyuncu seçmişti. Buna ek olarak, İbrahim Maza, Toni Leistner, Michael Cuisance ve Fabian Reese, ikinci bölüm Hertha BSC'nin dörtlüsüne katıldı.

İkincisi, sonuçta ezici bir çoğunlukla 14.000'den fazla insanın katıldığı seçimleri kazandı. Reese tüm oyların yüzde 51,7'sini topladı ve böylece Rönnow (yüzde 18,8) ve Maza'ya (yüzde 10.6) iki ve üç adetlere atıfta bulundu. “Sezonun futbolcusu ödülü büyük bir onur ve onu ikinci kez yapmak beni özellikle gururlandırıyor. Aynı zamanda ekibimizin bir değeri. Geçen sezon her zaman kolay değildi, ama bir takım olarak büyüdük ve bu gelişimin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu şehir bana bu yıl bana olabildiğince vermem için inanılmaz bir miktar verdi.” Dedi.

Rakiplerinin aksine, Reese 2024/25 sezonunun büyük bir bölümünü kaçırdı çünkü ayak bileği yaralanmasıyla uğraşmak zorunda kaldı. İlk kısa görevi için sadece Kasım ayı sonunda Magdeburg'daki Away maçında oldu. Sezonun ikinci yarısı ve özellikle Cristian Fiél'den Stefan Leitl'e koçluk değişimi, aday gösterilen tüm insanların en iyi izlenimini bırakmasına yardımcı oldu.

Rönnow'un Hollerbach'a kıyasla dördüncü sırada (yüzde 5,5) önemli ölçüde daha fazla oy toplayabilmesi, yılın Birlikçisi için seçim sonucunun bir parmağı. Dane, 1980'den bu yana, 2023 ve 2024 yılları kadar erken dönemde Köpenickers tarafından verilen bu unvanı güvence altına aldı. Tüm taraftarlar burada oy kullanabilir – ve ilk kez sadece en iyi futbolcu aracılığıyla değil, aynı zamanda en iyi futbolcu aracılığıyla da. Bundesliga'ya yükselen ekibin kaptanı Lisa Heiseler, kadınlar için en iyi kartlara sahip olmalı.