“Bugün benim hatamdı”

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin açısından bu bir puan kazanıldı mı yoksa iki puan kaybedildi mi? Robin Gosens, Rani Khedira ve yardımcı antrenör Marie-Louise Eta, Mainz'daki 1:1 (1:1) skorunu oldukça dengeli bir şekilde değerlendirdi. 18. maç günü yakalama maçı için sesler!

Robin Gosens: Hiçbir koşulda maçı kaybetmek istemediğimizi daha önce söylemiştik ve bugün de bunu yaptık. Sonuçta küme düşme mücadelesinde de doğrudan bir rakip ve bunlar tam da aslında oynamak isteyeceğiniz oyunlar. Oyun konusunda açık ve dürüst olmalısınız ve bunun dilinizi şaklatmak meselesi olmadığını belirtmelisiniz. Dün Leverkusen ve Stuttgart'ta tamamen farklı bir performans gördük (DFB Kupası'nda birbirlerine karşı oynadılar; editörün notu). Ancak bu zaten önceden belliydi ve göreceli olarak alakasız. İtalya'da gücüm her zaman arka direğe gidip pusuya yatmak oldu, bu yüzden bugün gol atarak bir puan elde edebildiğim için mutluyum.

Rani Khedira: Bu puan kazanımının ne kadara mal olduğu sezon sonunda netleşecek. Kevin Volland'ın kaleden attığı iki gol göz önüne alındığında, genel olarak gol atma şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir durağan gol daha yememiz başımıza gelmemeli. Bunu çözmemiz gerekiyor ama bugün benim hatamdı.

Marie-Louise Eta: Takımımız bugün gerçekten iyi bir performans sergiledi ve başlangıçtan itibaren çok cesurdu. Düellolarda hem ustaydık, hem de top konusunda cesurduk, yağmur nedeniyle saha pek oynanmasa da futbol oynamaya çalıştık. Duran toplardan bir gol daha yediğimiz için tabii ki kızgınız ama eğer bunu olduğundan daha büyük bir sorun haline getirirsek kendimize zarar vermiş oluruz.

Jan Siewert: Takım elinden geleni yaptı ve maçı sonuna kadar kazanmaya çalıştı. Onuncu dakikada Robin Knoche'nin Ludovic Ajorque'a yaptığı faul nedeniyle penaltı almak zorunda kaldık. Eğer bu bir penaltı değilse o zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Sonuçta bizim için bu puan değerli olabilir ama bu gecelik yeterli değil.