“Bunu karşılayamayız”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Kaybedilen iki puan nedeniyle sendika sorunu: “Bunu karşılayamayız”

Union Berlin, bodrumdaki çocuk VfL Bochum’a karşı yalnızca bir puan topladı – ve bu da kendi liderliklerinden sonra. Oyunculara daha sonra buna göre servis verildi.

Franz Becki

,

Nils Malzahn

Rüya golüne rağmen beraberlik: Josip Juranovic, Union Berlin’i ilk yarıda Bochum karşısında öne geçirdi. Matthias Koch/Imago

Josip Juranoviç: Şu an ne diyebilirsin ki… Golümden dolayı çok mutluyum ama üç istediğimiz için kaybettiğimiz iki puandan o kadar da değil. Şampiyonlar Ligi için savaşıyoruz ve bu şekilde puan kaybetmeyi göze alamayız. İkinci yarıya ilk 10-15 dakika iyi başlamadık ve sonrasında oyundan ihraç edilmek için şanssızdık. Şimdi önümüze bakma ve bir sonraki maçı düşünme zamanı.

Robin kemiği: Çok az izin verdik ve çok fazla şansımız da olmadı ama moladan hemen önce liderliği ele geçirdik. İkinci yarının başında biraz fazla pasiftik ve çok fazla ortaya izin verdik. Sonra bir adım geç gelirsin ve sonra sayıca üstün olursun ve bu sonucu korumaya çalışman gerekir. Biraz şansla, sezon boyunca evimizde zaten bir veya iki maç oynadık, maç da 2-1 bitebilir, ancak sonuç olarak sonuç iyi.

Thomas Letsch (basın toplantısında): Bugünlerde bir sonuca varmak o kadar kolay değil. Union ilk yarıda biraz daha iyiydi. Kendi elindeyken pek çok şey yolundaydı ama burada hayatta kalmak istiyorsan sadece iyi olmak yeterli değil. Sonra olabilecek en kötü anda bize karşı rüya gibi bir gol yeriz. İkinci yarı tepki göstermemiz iyi oldu çünkü çok daha cesurduk. Eve bir puanla döndüğümüz için mutluyum ama burada kesinlikle maçı kazanma fırsatımız oldu.

Urs Fischer (basın toplantısında): Bence çok iyi bir ilk yarı oynadık. Liderlik hak edildi. Sonra aynı şekilde devam etmek ve bunun yerine on ila on beş dakika boyunca bir ekolayzır için yalvarmak niyetiyle sahaya geri dönüyoruz. Sarı-kırmızılı kart bizim için bir uyanış oldu ve sonrasında kazanma şansımızın daha fazla olduğunu görüyorum. Kevin Behrens’in iki büyük şansı vardı ama sonunda bu noktayla yaşamak zorundayız. Belki son hesaplarda bize yardım edebilir.