Caner Erkin: “Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeliydim”

tesbih

New member
Caner Erkin: “Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeliydim” Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Seçimli Olağan Genel Kurul’da oy kullanmak için Ülker Stadyumu’na geldi.

32 yaşındaki futbolcu, Ülker Stadyumu’ndaki kongre üyeleriyle de fotoğraf çektirdikten daha sonra açıklamalarda bulundu.

“VÜCUDUM EL VERDİĞİNCE FENERBAHÇE’DE OLMAK İSTİYORUM”

“Başkanımız muhakkak olacak. İnşallah iyisi olur. Liderimiz uzun yıllar burada olur inşallah. Haklıydık kazandık diye yazılar okuyorum burada. bu biçimdelar da buradaydım. daha sonra bir ayrılık süreci oldu fakat geri döndüm. Uzun vakit burada olmak istiyorum bedenim el verdiğince. İnşallah güzeli olur.”

“RAKİPLER FENERBAHÇE’YE KARŞI FARKLI OYNUYOR”

“Futbolcular olarak sahanın ortasındaydık biz. Sahanın haricinde yöneticilerimiz olsun, liderimiz olsun, taraftarımız olsun savaştılar. Savaşılacak bir şey de yoktu aslına bakarsan alanda oynayıp hakkımızla kazandık. Çok hoş bir şampiyonluk aldık alnımızın teriyle. Ben alanda akıttığım teri biliyorum. Rakipler Fenerbahçe’ye karşı farklı oynuyor. Bize karşı çabalarını gösterdiler, biz de çaba edip şampiyon olduk.”

“GALATASARAY’DA OYNARKEN BİLE FENERBAHÇELİYDİM”

“Ben Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeli olduğumu söylemiş oldum. Sünnet olurken bir görüntüm vardı onu da yakında paylaşacağım. Küçüklükten beri Fenerbahçe taraftarıyım. Öteki kulüplerle ilgili bu biçimde bir şey hissetmedim. Ölene kadar Fenerbahçeli kalacağım. Beşiktaş ve Galatasaray’a hürmet duyuyorum lakin bence Fenerbahçe fazlaca farklı. Benim kalbimde epeyce farklı yeri var. Fenerbahçelilik zordur herkes Fenerbahçe’ye cephe aldığı için lakin ben bundan gurur duyuyorum. Biz bize yeteriz, herkesle uğraş ederiz.”

Sarı-lacivertli kulüple 2022’ye dek kontratı bulunan Caner, geçtiğimiz dönem 37 maçta 10 asist yaptı.

Fenerbahçe’deki tüm mesleğinde ise 250 maçta 16 gol, 58 asistlik performans sergiledi.