Caner Öğretmenin İsmi Parkta Yaşatılacak

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Caner Öğretmenin İsmi Parkta Yaşatılacak
Nevşehir Belediyesi tarafınca Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu yanında bulunan yeşil alan bir daha düzenlenerek parka dönüştürüldü. Geçtiğimiz aylarda Covid 19 sebebi ile vefat eden okul öğretmenlerinden Caner Erdoğan’ın isminin verildiği park düzenlenen merasimle açıldı.

Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü grupları, Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu yanında bulunan yeşil alanın düzenlenerek parka dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Belediye takımları, alana çocuk oyun kümesi ve kent mobilyaları yerleştirerek peyzaj çalışması yaptı.

İmali tamamlanan parka geçtiğimiz Nisan ayında Covid 19 sebebi ile ömrünü kaybeden Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Caner Erdoğan’ın ismi verildi.

Parkın açılışı ötürüsıyla düzenlenen merasime Nevşehir Vali Vekili Osman İtimat, Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat Demir, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir arada Caner Erdoğan’ın ailesi katıldı.

Açılış öncesinde vefat eden öğretmen Caner Demir için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Burada konuşan Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu idarecileri ve öğretmenlerinden gelen talep üzerine okul girişinde bir park alanı oluşturduklarını ve bu parka Caner Erdoğan’ın ismini verdiklerini belirterek, “Covid 19 salgını maalesef biroldukça meslek kümesinden olduğu üzere eğitim topluluğumuzdan da epeyce sevdiğimiz birfazlaca bedeli bizlerden ayırdı. Gerek sağlıkçılarımızın gerekse de öğretmenlerimizin bu süreçteki fedakârlıklarını hiç bir vakit unutmayacak onları her vakit rahmet ve minnetle anacağız. Caner öğretmenimizin tıpkı öteki öğretmenlerimiz üzere çocuklarımıza yaptıkları fedakârlıkların yanında bizim yaptığımız küçük bir şey. İstedik ki kendi vazife yaptığı okulunun çabucak yanı başında olan bu parkta o hayli sevdiği öğrencileri sevinç içerisinde oynasın, öğretmen arkadaşları burada vakit geçirsin. Ben bir kere daha Caner öğretmenimize Allah’tan rahmet ailesine, öğrencilerine ve öğretmen arkadaşlarına sabır diliyorum” dedi.

Açılış merasimine katılan Caner Erdoğan’ın kendi üzere öğretmen olan eşi Nazife Erdoğan’da parkın üretiminden duyduğu memnunluğu tabir ederek Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’a teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı