Citrix Liderlik Yapısındaki Yeni Gelişmeleri ve Yeni CEO’sunu deklare etti

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Citrix Liderlik Yapısındaki Yeni Gelişmeleri ve Yeni CEO’sunu deklare etti
Citrix bugün bünyesindeki yeni gelişmeleri ve liderlik geçiş sürecinin bilgilerinı duyurdu. Yapılan açıklamaya bakılırsa, Bob Calderoni Süreksiz Lider ve İcra Konseyi Lideri Olarak (CEO) atanırken, Calderoni; Lider, CEO ve Şirketin İdare Heyeti Üyesi olarak misyonlarından ayrılan David J. Henshall’ın yerini aldı.

Bob Calderoni, “Citrix’e yaptığı biroldukça katkı için David’e teşekkür etmek istiyorum” derken, “David Henshall, bulut geçişimizi hızlandırmada kilit bir rol oynadı ve 11 milyondan fazla aboneyi etkin olarak destekleyen bir düziniçin fazla SaaS hizmetiyle eserlerimizde kıymetli iyileştirmeler sağladı. David ayrıyeten şirketin ve çalışanlarımızın pandemide yol almasına yardımcı olmada tesirli oldu ve Citrix’i dünyanın her yerindeki ve sanayilerdeki müşterilerin asgarî aksama ile ticari operasyonlarını sürdürmelerine yardımcı olmak için başarılı bir biçimde konumlandırdı. Tüm İdare Şurası, yaklaşık 20 yılı aşkın müddettir yaptığı katkılardan dolayı ona teşekkür ediyor” formunda konuştu.

Yeni nazaranviyle ilgili de konuşan Calderoni, “Geçici CEO rolünü üstlenmekten memnuniyet duyuyorum ve şirket için bu kadar kıymetli bir vakitte İdare Konseyi, yetenekli idare grubu ve kendini işine adamış Citrix çalışanlarıyla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyorum. Pahalı müşterilerimiz için inançlı bir biçimde birleşik bir iş tecrübesi sunmak için çalışırken, işi SaaS’a geçirmeye odaklanmaya devam ediyoruz. Şirketi bir daha sonraki büyüme ve muvaffakiyet basamağına götürmeyi dört gözle bekliyorum ve bunun meselesiz bir liderlik geçişi olacağından eminim” dedi.

Citrix’in Baş Bağımsız Yöneticisi Nanci Caldwell ise, “Teknoloji kesiminde yedi yılı Citrix yöneticisi olmak da dahil olmak üzere 30 yılı aşkın yönetici tecrübesiyle Bob, şu anda şirkete liderlik etmek için doğal bir seçimdir. Bob eserlerimizi, pazarlarımızı, müşterilerimizi ve kültürümüzü biliyor. İdare Konseyi, Şirketin devam eden dönüşümünü yönlendirecek ve hissedarlarımıza paha katacak gerçek kişi olduğundan emin.”

nazaranvden ayrılan David J. Henshall ise şu yorumu yaptı: “Citrix’e liderlik etmek ve Citrix takımıyla çalışma ayrıcalığına sahip olmak bir onurdu. birlikte başardıklarımızdan inanılmaz derecede gurur duyuyorum ve Şirketin Bob’un liderliğindeki tüm paydaşlar için yenilik yapmaya ve sunmaya devam edeceğinden eminim. Bob, Citrix’e derinden aşina olan kuvvetli bir önder.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı