Çocuk pişman, “Keşke söylemeseydim” dedi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Çocuk pişman, “Keşke söylemeseydim” dedi Kürsüde Kılıçdaroğlu’na hakaret eden 10 yaşındaki S.’nin babasının eski avukatı AKP’li Cora, “vakada kurgu yoktu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon mitinginde kürsüye çıkarılıp mikrofon uzatılan 10 yaşındaki S., ‘Hain’ dediği CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diledi. Daha evvel S.’nin gasp ve organize kabahatten hükümlü babasının avukatlığını yapan AKP Milletvekili Salih Cora, Trabzon’da yaşananları SÖZCÜ’ye anlattı:

– S.’nin babasının avukatlığını yaptığım, aileyi tanıdığım doğrudur. S.’nin kürsüye çıkarılmasında bir kurgu kelam konusu değil. Çocuk, 2-3 mitingdir Cumhurbaşkanımızı takip ediyor. Bir biçimde feryadını duyurmak istiyor. Cezaevinde 10 yıldır yatan ve yaklaşık bir o kadar daha yatarı bulunan babasının fakat Cumhurbaşkanımız tarafınca kurtarılacağı anlayışı çocukta hakim olmuş.

Salih Cora

– Annesi ile bir arada miting alanına gelen S., Cumhurbaşkanımızı görür görmez sesini duyurmak istiyor. Bariyeri zorluyor, bir taraftan da ‘Babamı hür bıraktırın’ diyor. Ağlaması, gelmek için elini uzatması dikkatini çekince, Cumhurbaşkanımız ‘Ne oluyor Salih?’ diye sordu. Ben de aileyi tanıdığımı, çocuğun babası için af istediğini söylemiş oldum. Onun üzerine kürsüye getirilmesi sağlandı.

– Çocuk, Kılıçdaroğlu’na ‘Hain’ dediği için pişman olmuş. “Keşke o denli bir şey söylemeseydim. Cumhurbaşkanına çıkmadan evvel bayanların içindeydım. Onların içinde Kılıçdaroğlu ile ilgili hain diyenler vardı. Bu kelamlar aklımda kaldığı için ben de kürsüde söylemiş oldum” diyor. Bu kelamları söylemesi için rastgele bir yönlendirme yoktu. Bir çocuğun bu türlü konuşmasını bir baba olarak uygun görmedim. Bu kelamları keşke söylemeseydi.