“Çok kötü bir performanstı”

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin'in sıralarında, FC St. Pauli'deki yenilgiden sonra kolektif hayal kırıklığı var. Oyun için toplanan sesler!

Josip Juranovic: Bizden çok kötü bir performansdı. İlk dakikadan sonra başa çıkmadığımız bize baskı yapıyorsunuz. Oyundan sonra eğiticinin bize söylediklerini kendim saklıyorum. Şimdi Berlin'e geri dönmemiz ve oyunu hızlı bir şekilde analiz etmemiz gerektiği açıktır. Burada hiçbir şansımız olmadığını söylemem, ama genel olarak daha iyi yapmalıydık.

Robert Skov: Bu çok azdı, bugün yeterince iyi değildik ve böyle bir performans da bizim iddiamız değil. Bence, ilk 15 dakika hala iyiydi, ama sonra çok fazla doğrudan düello kaybettiğimiz bir aşama geldi. Daha sonra bize karşı bazı köşe topları vardı ve sonra St. Pauli de liderlik ediyor. Bize karşı gol atmanızı çok kolaylaştırdık.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): İyi oyuna girdik, ancak ilk golle ipliği kaybettik. Bundan sonra, bizim için iki eylem vardı, Holle ve Jordi'nin tekrar oyuna girebileceğimiz şansı. Rakibe hedeflere yardım ettik ve buna çok katkıda bulunduk. Oyunun son 70 dakikası ile ilgili olarak, göstermek istediğimiz şey değildi.

Alexander Blessin (basın toplantısında): Tabii ki üç noktadan mutluyuz. Yaklaşımımız bugün biraz farklıydı. Daha savunmasız durmak ve sendikayı topa bırakmak istedik, oldukça iyi çalıştı. İki veya üç sahnede rakipten gelen uzun toplarla ilgili birkaç sorun yaşadık, ancak daha sonra daha iyi bir kavrama var. Morgan Guilavogui son zamanlarda iki golüyle iyi performansı doğruladı. Bugün sıkı çalışması için kendini ödüllendirmesinden memnunum.