Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, CHP Başkanına bağlama armağan etti

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, CHP Başkanına bağlama armağan etti
Kılıçdaroğlu sazı eline aldı

Adana’da bir açılış ve birtakım toplantılara katılan CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin 7’nci toplu açılış ve temel atma merasimine katıldı. Merasimde Lider Soner Çetin, CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu’na bağlama armağan etti. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada gençlere seslenerek, “Gençlere güveniyorum, sizler Türkiye’nin yazgısını değiştireceksiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nce düzenlenen 7’nci Toplu Açılış ve Temel Atma Merasimine katıldı.

Çukurova Belediyesinin hizmete açtığı Adana Lezzetleri Çarşısında yapılan merasimde konuşan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu gençlere seslendi. İktidara geldikten daha sonra Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği ve dostluğu sağlayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin inancıyla, kimliğiyle ve ömür stiliyle siyaset yapılmasına müsaade vermeyeceklerini söz etti. Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin Türkiye’nin bahtını değiştireceğini vurguladığı konuşmasına şu biçimde devam etti:

GENÇLER ÜLKENİN BAHTINI DEĞİŞTİRECEK

“Gençlere inancım tamdır. Bu ülkenin yazgısını değiştireceğiz; Türkiye’de barışı kardeşliği, huzuru ve dostluğu sağlayacağız. her insanın kimliğine, inancına, ömür biçimine hürmet göstereceğiz. Tek emelimiz bayrağımızı onurla göndere çekmek, vatanın her alanını zenginleştirmek. Huzur ortasında bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin temel özelliği özgürlüklerine düşkün olmalarıdır. ötürüsıyla gençler bir tweet atarken yahut Facebook sayfalarında bir şeyler yazarken ‘Başım belaya girer mi?’ diye telaşa kapılıyorlar. Gençlere sunu söylüyorum; sevgili gençler oyunuzu demokrasiden, özgürlüklerden yana kullanın, bu oyu kullandığınız vakit Türkiye’nin mukadderatını değiştireceksiniz, benim size kelamım kelamdır. Oyunuzu vereceksiniz, özgürce eleştireceksiniz özgürce. Temel misyon oy kullanmaya gitmek, temel misyon Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak, temel nazaranv Millet İttifakı’nın daha kuvvetli bir biçimde iktidar olması için çaba etmek, bunu yaptığınız vakit goreceksiniz Türkiye, bölgesinin de en kuvvetli devleti olacak ve özgürlüğün ne olduğunu daima birlikte yaşayacaksınız. İstediğiniz tweeti atacaksınız, istediğiniz biçimde beni eleştirebileceksiniz. Diyeceksiniz ki ‘Ben özgürlükten yanayım, haktan, hukuktan yanayım ve en değerlisi ben adaletten yanayım’ diyeceksiniz.

CHP’li belediyelerin tıkır tıkır çalıştığını anlatan CHP Önderi, bu durumun birileri tarafınca hazmedilemediğini söylemiş oldu.

BELEDİYELERİMİZ HOŞ HİZMETLER YAPIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Lideri Zeydan Karalar da Türkiye’nin her yerindeki CHP’li belediyelerin olağanüstü hoş hizmetler yaptığını belirterek, “Belediyelerimiz yalnızca bunları yapmıyor vatandaşların her probleminde yanında yer alıyor. Bu bizim için bir gurur sorunudur. Ben de Soner Liderimizi bu hoş hizmetler için kutluyorum” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJELER ÜRETTİK

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin ise Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye’nin muhtaçlığı olduğunu söylemiş oldu. CHP Başkanı için “Türkiye’nin umudu” tabirini kullanan Lider Soner Çetin, “Sayın Genel Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na bizi kırmayıp bu hoş merasime katıldığı için sonsuz teşekkür ediyorum. misyona geldikten daha sonra 7 ay daha sonra toplu açılış merasimleri yapmaya başladık. daha sonrasında aksatmadan her yıl toplu açılış merasimleri yaptık. Sizlere vadettiğimiz ne var ise hepsini yaptık. Türkiye’ye örnek projeler ürettik. Bugün de örnek projelerden kimilerini hizmete açıyoruz. Bu çalışmalarımız devam ediyoruz. Bugün 7’nci, 2022’de 8’inci, 2023’te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açılış merasimi yapacağız ve Sayın Genel Liderimizi bir daha ortamızda görmek istiyoruz” biçiminde konuştu.

SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Merasimde ayrıyeten İstekli Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz Mola Meskeni için, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Aziz Sağıroğlu da Türkan Bebek Parkı için Lider Soner Çetin’e teşekkürlerini söz eden birer konuşma yaptık.

KILIÇDAROĞLU’NA BAĞLAMA ARMAĞAN ETTİ

Konuşmaların akabinde Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, Kiliçdaroğlu’na bağlama, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Lideri Selçuk Esmen de voleybol ekibinin formasını armağan etti. Lider Soner Çetin, Kılıçdaroğlu’na bağlama ikram ettikten daha sonra “Genel Liderimiz sazı eline aldı” tabirini kullandı. İkram takdiminin akabinde Kemal Kılıçdaroğlu ve birlikteindekiler açılış kurdelesini birlikte kestiğinde alanda bulunan binlerce kişi büyük coşku yaşadı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı