Cumhur İttifakı’nda ‘yol yapımı’ çatlağı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Cumhur İttifakı’nda ‘yol yapımı’ çatlağı Konya’nın Ereğli ilçesi Belkaya Mahalle Muhtar Mustafa Yardımcı, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Altınkaya ve Belkaya Mahallesi’nden bir küme vatandaş MHP’li Ereğli Belediye Lideri Hüseyin Oprukçu’ya mahallelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

“KİM ELİNDE NE var ise GERİSİNE KOYMASIN”

Burada açıklamalarda bulunan MHP’li Lider Hüseyin Oprukçu, gece gündüz ilçeye hizmet ettiklerini belirtti.

İlçenin pek fazlaca mahallesinde asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Oprukçu, “Gece gündüz asfaltlamaya devam ediyoruz. Bir taraftan parke taşı döşüyoruz. Bunu gerçekten Ereğli’yi fazlaca sevdiğimiz için yapıyoruz. Ereğli Belediyesi’nde de haksızlığa, hukuksuzluğa ahlaksızlığa meydan vermemek için çırpınıyoruz. Kim elinde ne var ise gerisine koymasın, kim ne yapmak istiyorsa bugün yapsın yarına bırakmasın. Yarın Hak Telanın hesabının üstün geleceğini onun hesabının gerçekleşeceğinden adım üzere eminim. Allah kodum mu oturtur. Aklını başına alacak herkes” dedi.

“DÖVECEK ADAM ANASINDAN DOĞMADI”

İsim vermeden AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye bağlı mahallelerde yürüttüğü yol üretim çalışmalarını da sert sözlerle eleştiren Oprukçu, şunları söylemiş oldu;

*Yaşadığımız günler ‘Hüseyin Oprukçu’yu hizmetten nasıl alıkoyarız’ günleri. Ben başladığım sokağı bitiririm onu da yarım bırakmam. Birilerinin yaptığı üzere ‘bundan daha sonrası Ereğli Belediyesine ait’ demem. Yaptığın yerlerde Ereğli Belediyesi’ne ilişkin kardeşim.

*Madem ‘Ereğli Belediyesi’ne ait’ diyecektin niçin Ereğli Belediyesine ilişkin sokağa girdin? O denli bir dünya yok. Sorun ne? Sıkıntı Ereğli belediye liderinin üstüne vatandaşı salma problemi. Ne geçecek eline? Sıkıntı üzüm yemek olmalı, bağcı dövmeye kalkmamalı kimse.

*Hüseyin Oprukçu dövülecek adam değil dövecek adam da anasından doğmadı. 80 öncesinde kurşunların önünden nasıl seke seke gelmişsek artık de seke seke istikbali kucaklarız.

AKP’Lİ LİDERİN PAYLAŞIMLARI MHP’LİLERİ KIZDIRMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde AKP Konya Ereğli İlçe Lideri Zübeyir Dursun, AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı yol çalışmalarını inceleyip toplumsal medyadan paylaşmıştı.

İdaresi MHP’de olan Ereğli Belediyesi’nin Meclis Üyesi Mehmet Yalçın Aydoğdu ve Ereğli Dava Ocakları Lider Yardımcısı Lütfi İnhisarı, AKP’li Liderin paylaşımlarına reaksiyon göstererek, “Konya Büyükşehir Türkiye’nin birfazlaca vilayetinde büyük olan ilçemiz Ereğli Belediyemizi hiç yok üzere görüntülemesi içler acısı. Büyükşehir gelsin bu biçimde Çayhan Mahallesi’ne yarım bıraktığı parke yollarını tamamlasın” tabirlerini kullanmıştı.