Dayak yiyen erkek arkadaşına seslendi: Merak etme kaydediyorum

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Dayak yiyen erkek arkadaşına seslendi: Merak etme kaydediyorum Aksaray’da 2 küme içinde ‘laf atma’ sorunu yüzünden sokak ortasında çıkan hengamede sopa, yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Arbedeye karışan Fatma T., yüzü kanlar ortasında kalan erkek arkadaşı Ekrem B.’nin gözaltına alındığı sırada bir yandan cep telefonu kamerasıyla imajını çekti, başka yandan da, “Sen merak etme. Ben senin her şeyini kayıt altına alıyorum” dedi.

Olay, Muhsin Çelebi Mahallesi 603 Sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çarşıdan yürüyerek konuta giden Fatma T. (18), Meltem S. (24), Muhammed S. (25) ve Ekrem B. (24), yanındaki kız arkadaşlarına laf atıldığı teziyle bir kümeyle tartıştı.

YUMURKLAR TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Kısa müddette arbedeye dönen tartışmada sopa, tekme ve yumruklar havada uçuştu. 2 hanımın da karıştığı hengamede Ekrem B. kimliği belirlenemeyen karşı küme tarafınca sopa, yumruk ve tekmelerle darp edildi.

Yoldan geçen vatandaşların bile ayırmaya cüret edemediği arbedede Ekrem B. kanlar ortasında kaldı. Vakit zaman karşı tarafın uçan tekmelerle saldırdığı Ekrem B.’yi yanındaki 2 bayan müdafaaya çalıştı.

Bir yandan arbede devam ederken öte yandan arbedeyi bırakıp manzara almak isteyen basın mensuplarına da saldıran Fatma T., Meltem S. ve Ekrem B. gazetecilere tehdit ve hakaretler yağdırdı. Arbedede hıncını alamayan Ekrem B. kaldırımda bulunan elektrik panosunu tekmeleyerek yıktı.

POLİS VE BEKÇİLERE DİRENÇTE BULUNDULAR

Arbede seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine birinci vakit içinderda yakın bulunan 2 bekçi intikal etti.

Duruma müdahale etmek isteyen 2 bekçi arbedeyi ayırmak isterken kendini arbedenin ortasında buldu. Bekçilere saldırarak dirençte bulunan Ekrem B. ve arkadaşları ondan sonrasında olay yerine gelen trafik, asayiş ve çevik kuvvet gruplarınca denetim altına alındı.

HENGAME 1 SAAT SÜRDÜ

Polis takımları ve bekçilere dirençte bulunan şüpheliler sıkıntı kullanılarak yere yatırılıp gözaltına alındı. Yaklaşık 40 polis ve bekçinin müdahale ettiği arbede 1 saat boyunca sürdü.

4 kişinin gözaltına alındığı arbedede şüpheliler Aksaray Polis Merkezine gdolayıldü. Arbede haberini alıp polis merkezine gelen Ekrem B.’nin yakınları polis ve bekçilere küfürler yağdırarak tehditler savurdu.

Fatma T., arbedede yüzü kanlar ortasında kalan erkek arkadaşı Ekrem B.’nin gözaltına alındığı sırada bir yandan cep telefonu kamerasıyla erkek arkadaşının imajını çekti, öbür yandan da, “Sen merak etme. Ben senin her şeyini kayıt altına alıyorum, ağabebir daha göstereceğim” diyerek yüzünü okşadı.

Polis, arbedede olay yerinden kaçan 4 şüphelinin peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA