Demir: “Eğitim ömrünüzde Her Birinize Üstün Muvaffakiyetler Diliyorum”

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Demir: “Eğitim ömrünüzde Her Birinize Üstün Muvaffakiyetler Diliyorum”
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Lider Yardımcısı Mehmet Ali Demir, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ötürüsıyla bir kutlama bildirisi yayımladı.
TDP Genel Lider Yardımcısı Demir bildirisinde: “Eğitim; ilim sahibi olmak, hikmeti arayıp bulmak ve hakikati hayata tatbik etmek niyetiyle yapılan ve ömür uzunluğu devam eden bir seyahatin ismidir. İrade, azim ve heyecan isteyen bu bilgi seyahati okumakla başlayan ve bilmekle değerlenen bir müddetçtir.
Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların eğitimine verdiğimiz ehemmiyet hem de ülkemizin geleceği üstündeki hassasiyetimizi yansıtır. Umutlarımızı bağladığımız çocuklarımızın, gerek aile içerisindeki büyüme sürecinde, gerekse okullardaki eğitim devirlerinde, kendini tanıyabilen, özgüven sahibi, ahlaki prensipleri önemseyen, ulusal ve manevi kıymetlerini tanıyan ve her tabanda bu kıymetlere sahip çıkma şuuruna sahip, ailesine, milletine ve tüm insanlığa karşı sorumluluk hissiyle mücehhez, ilim ve hikmet sahibi bireyler olarak yetiştirilmesi hepimizin üzerine düşen bir misyondur.
Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,
Doğruyu, hoşu, paylaşmayı, yardımlaşmayı, arkadaşlarınızla el ele muvaffakiyete yürümeyi öğrendiğiniz ve ikinci yuvanız olarak gördüğünüz okullarınızın açılmasının memnunluğunu, heyecanını ve sevincini yaşadığınızı biliyorum. Bu hoş hislerinizi ben de sizlerle paylaşıyorum.
Umutla çıktığınız ilim seyahatinde, Ülkemizin ve Milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacağınıza can-ı gönülden inanıyorum. Bu meşakkatli lakin onurlu seyahatinizde insanın en kıymetli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan asla tasa duymuyor, eğitim hayatınızda her birinize üstün muvaffakiyetler diliyorum.
Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakârca nazaranvini ifa ederken Şehitlik makamıyla onurlanan, Gazilik unvanıyla onurlanan eğitim topluluğumuzun Aziz Neferlerini hürmet ve şükranla yâd ediyor, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün öğretmenlerimizin, velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftalarını kutluyor, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı