DFB Kupası'nda Frankfurt'a karşı alınan yenilgiye ilişkin “Sendika otobüsün arkasındaydı”

ahmetbeyler

Active member
Cuma akşamı kupa heyecanı yaşanmadı: 1. FC Union Berlin'in kadın takımı, Alte Försterei'de yaklaşık 8.000 seyirci önünde Bundesliga kulübü Eintracht Frankfurt'a 2-0 yenildi. İşte burada sesler devreye giriyor!

Union forveti Lisa Heiseler: Oyundan son derece memnunuz ama aynı zamanda biraz da hayal kırıklığı yaşıyoruz çünkü 85 dakika boyunca oldukça iyi savunma yaptık. Oyuna bir standardın karar vermesi açıkçası sinir bozucu. Manzara bizi gerçekten zorladı, her seferinde tüylerimizi diken diken ediyor. Burada tekrar tekrar oynayabildiğimiz için gurur duyuyoruz.

Birlik koçu Ailien Poese: Eintracht Frankfurt gibi bir rakibe karşı bazen elenebiliyorsunuz. En iyi favoriye karşı oynadık ve gerçekten iyi iş çıkardık; planımızı uyguladık ve Frankfurt'un kalemizin önünde tehlikeli hale gelme konusunda pek çok sorun yaşamasını sağladık. Bir standartın ilk golü atması tamamen sorun değil ve eşitliği sağlamak için açılmamız gerekiyor ve bu nedenle ikinci golü yememiz gerekiyor. Maalesef elensek de bugün memnunuz.

Frankfurt kaptanı Tanja Pawollek: Union otobüsün arkasında, beş kişilik bir zincir ve önlerinde dört kişilik bir zincirle duruyordu. Bunu aşmak zordu ve eski kalecimiz Cara Bösl çok sayıda top kurtardı. Tabii bu bizim pek işimize yaramadı. İlk yarıda birkaç pozisyon yakaladım ve ikinci yarıda direğe kafa vuruşu yaptım. Bu yüzden gol attığımda biraz öfkeyle içeri girdim. 1-0 kazanmamız önemliydi.

Frankfurt Teknik Direktörü Niko Arnautis: Bu ortamda çok iyi, disiplinli ve derin bir rakibe karşı işimizin zor olabileceğini önceden biliyorduk. İlk yarıda oyunu domine ettik ama yine de pek beğenmedim. Hem topla hem de topa karşı aslında istediğimiz gibi değildi. Devre arasında bunu ele aldık ve ikinci yarıda bunu daha da iyi yaptık. Sonuçta galibiyeti gerçekten hak ettik.