Dirk Zingler, dört yıl boyunca 1. FC Union Berlin'in başkanı olmaya devam ediyor

ahmetbeyler

Active member
Pazartesi günü Oliver Burke'ün yeni sezona erişim olarak bildirisinin 1. FC Union Berlin'de günün en ilginç personeli olduğunu düşünen herkes, sadece birkaç saat sonra kendilerini gördü. Elbette, Werder Bremen'den Köpenick'e hareket eden forvet beklentisi birçok destekçi arasında büyük. Dirk Zingler'in önümüzdeki dört yıl içinde derneğin başkanı kalması hala daha büyüktü. Her durumda, dernek bir medya turuna davet etmişti.

Denetim Kurulu Başkanı Thomas Koch, “Dirk Zingler'e bu uzun süre sonra dört yıl boyunca ofisi devralmaya istekli olup olmayacağını sorduktan sonra karar aldık.” Dedi. “Ben de kişisel olarak benim için güzel bir an çünkü sanırım Dirk Zingler tanıdığım en iyi girişimcilerden biri olarak. 1. FC Union Berlin'e olan sevgisi ve tutkusu ile birleştiğinde, bu artık daha iyi olamayacak bir kombinasyon.”

Demirini çocukluğunda seyircilerin oyunları olarak düzenli olarak ziyaret eden Zingler, 2004'ten beri derneğin zirvesinde. Kendi ifadesine göre, bu yükümlülüğü yoğun bir şekilde ele alan 60 yaşındaki 60 yaşındaki, “Denetim kuruluna bir sonraki dönem için hazır olduğumu bildirdim, çünkü kulüpteki insanlarla çalışmak çok eğlenceli.” Dedi. Zingler, “Sadece böyle bir ofisi tutmalısınız. “Bunu hissetmemiş olsaydım, ofisi kullanıma sunardım.”

Zingler'in konuştuğu “muazzam zorluklar” sadece kulübü değil, aynı zamanda futbol sahasının yanında da bekliyor. Spor açısından, erkek takımı Bundesliga'da iyi bir rol oynamaya devam etmelidir. “Mönchengladbach, Bremen, Augsburg ve Wolfsburg ve Hoffenheim gibi takımlarla rekabet ettiğimiz bizi gururlandırıyor, Birkaç hafta önce kulüp tarihinin en yüksek bölümüne ilk yükselen kadınlar da mümkünse orada kendilerini kurmalıdır.

Önümüzdeki birkaç yılın en büyük projesi olarak stadyum genişlemesi

Buna ek olarak, stadyum genişlemesi Zingler ve kulübün tepesinin taahhüt ettiği en önemli projedir. Eski ve yeni cumhurbaşkanı eski Forester'ın modernizasyonunun ne kadar önem verdiğini vurguladı. “Mevcut stadyumumuz ve sahip olduğumuz eğitim koşulları.”

Zingler'in görev süresinin uzatılmasıyla başkanlık da genişletildi. Beş yerine yedi kişi 1 Temmuz'dan itibaren Operasyonel Yönetim Komitesi'ni kuracak. Jörg Hinze artık orada değil, iş konseyinin başkan yardımcısı olarak derneğe korunan. Bu amaçla, Alte Försterei Veranstaltungs GmbH, Jennifer Zietz, kadınlar için profesyonel top genel müdürü olan Katharina Kienemann ve kulübün genel müdürü Christian Arbeit, pratikte üç yeni yüz var. Dirk Thieme, Oskar Kosche ve Lutz Munack hala komiteye ait.

Demir, Oliver
✊
pic.twitter.com/ndebiizpqq

– 1. FC Union Berlin (@fcunion) 26 Mayıs 2025
Sabah, kulüp Oliver Burke'ün yükümlülüğünü yapmıştı. Saldırgan Berlin'e ücretsiz gelecek ve gelecekte saldırıyı canlandıracak. “Birlik özel bir kulüp – dürüst, savaşçı, yüksek sesle. Tam olarak bana uygun olan şey. Buradaki her şeyi kesmek, hayranların enerjisini emmek ve biraz hareket etmek istiyorum. Birlik kararından çıktı ve sorumlu olanlarla çok iyi konuşmalar yaptım.