Dramatik düşmeye tepkiler ve sesler

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin son dakikada başardı ve 1. Bundesliga'da kalmayı kutluyor. Kaptan Christopher Trimmel taraftarları merkeze koydu ve teknik direktör Marco Grote de Alte Försterei'nin gücünden bahsetti.

Christopher Trimmel: Bugün bunu başardığımız için çok ama çok mutluyum. Öncelikle çalışanlar ve taraftarlar adına mutluyum çünkü bunu bir takım olarak tek başımıza başardığımızı söyleyemeyiz. Bunda tüm kulübe büyük görev düşüyor. Çok kötü bir sezon geçirdik ama taraftarlar her zaman arkamızda durdu, bizi her hafta itti ve hep pozitif kaldı. Bu tam bir tüyler ürperticiydi! Köşedeki taraftarlara bugün takım olarak bizi değil, kendilerini kutlamaları gerektiğini söyledim.

Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.

Benedict Hollerbach: Sadece hedefime ulaşmak istiyordum, tercihen tam sahada ve sert bir şekilde. Bu şekilde köşeye uçması da biraz şanslıydı. Koç bütün hafta boyunca beni oyuncu değişikliğine hazırlamıştı, bu yüzden başlamayacağımı biliyordum. Bana tekrar gelip oyun üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olmanın ne kadar önemli olabileceğini açıkça belirtti. Bugün bunu yapmayı başardım. Bir filmin sonu gibi geliyor.

Christian Streich (basın toplantısında): 1. FC Union Berlin'i tebrik ederiz. Bu kadar zorlu bir sezonun ardından bu büyük bir başarı. Ne yazık ki son birkaç maçta enerjimi Avrupa Kupası'na katılmaya odaklayamadım. SC Freiburg'un koçu olarak son günüm bu nedenle oldukça hayal kırıklığı yaratıyor. Kendi adıma hayal kırıklığına uğradım, taraftarlarımız ve takımım adına da üzgünüm. Yıllardır gösterdikleri adil işbirlikleri için tüm gazetecilere teşekkür etmek istiyorum.

Marco Grote (basın toplantısında): Bugün tüm detayları hatırlayamadığım için lütfen beni bağışlayın. Başından beri çok yoğun bir maçtı, geçişlerimiz ve fırsatlarımız oldu. İkinci yarıda hücum yönümüzü değiştirdik, skoru 1-0 yaptık ama bitime az kala beraberliği yakaladık. Gerisi tüm dramaturjisiyle Alte Försterei'ydi.