“Dün birçok gol attık”

ahmetbeyler

Active member
Masanın dibine karşı ev yenilgisinden sonra Holstein Kiel, 1 FC Union Berlin ve teknik direktör Steffen Baumgart'ın oyuncuları yumruk eksikliğinden şikayet ediyor. Oyunun sesleri!

Rani Khedira: Açık fırsatlar eksik olsa bile fırsatlarımız vardı. Toplamda on iki köşeye gelirseniz, o zaman aktifsiniz, o zaman ileri oynarsınız ve aslında daha iyi takımsınız. Ama zorunlu olmadık. Birçok 50:50 düelloda hakim olamadık, adama gelmedik. Her birimiz sahada açgözleydik, ancak son sonuçla kutudaki düelloları kazanmayı başaramadık. Dün, kanatlardan sonra eğitimde çok fazla hedef yaptık, bugün neden gerçek şansı almadığımızı açıklayamıyorum.

Leopold Crossing: Son sonuçtan yoksundu. Gol şansı elde etmek için çok şey denedik, daha da yaklaştık, ama sonunda yumruk eksikti. Daha kolay olmadı çünkü ikinci yarıda geride kaldık. Aslında hedefe düzenli bir hedefteydik, ancak bu topu netleştirmenin son sonucundan da yoktu. Bu çok acıydı çünkü o zamana kadar çok temiz ve konsantre olduk. Bu genellikle bizi oraya bakmamızı sağlayacak bir şey.

Marcel Rapp (basın toplantısında): Bugün diğer tüm Kiilerler gibi hissediyorum: Bundesliga'daki tarihi ilk uzakta galibiyetimizdi, bundan çok memnunuz. Önceden birçok düello olduğunun ve Birliğin bize her şeyi soracağının farkındaydık. Ekibim, başlangıçta biraz bağlanmış olsak bile, bunu en başından beri kabul etti. Ancak, her şeyi çok fazla tutku ile savunduk ve iyi bir yapıya sahip futbol oynamaya çalıştık. Birlik için 90 dakikadan fazla bir süredir birkaç seçenek vardı, ama büyük şanslar görmedim.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): Sonuç hayal ettiğimiz şey değil. Çocuklar çok şey yaptı, çok denedi, ama 90 dakikadan fazla mutlak yumruk eksikti. Bunun en açık şansı olduğunu hissetmedin. Herkes daha fazlasını umduğumuzu hayal edebilir.