Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor
Edirne’nin üreten bayanların el emeği, göz ışığı mamüllerinin yer alacağı Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor. Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri, 17-31 Aralık tarihleri içinde Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilecek.
Edirne Belediyesi Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün tertibiyle 17-31 Aralık tarihleri içinde Saraçlar Caddesi’nde Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri düzenlenecek. Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Belediyesi Morev Bayan Atölyesi, Edirne Kent Kurulu Bayan Meclisi, Üretici Bayanlar ve Antika Pazarı ve Emek Pazarı’nın maharetli bayanları el emeği, göz ışığı mamüllerini satışa çıkaracak. bununla birlikte 17-31 Aralık tarihleri boyunca Edirne Belediye Bandosu, Morİz Ritim Kümesi üzere çeşitli kümeler performans sergileyecek. Adeta bir şenlik havasında gerçekleştirilecek olan Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’nde Edirneli bayanlar, mamüllerini satarak bununla birlikte da mesken iktisadına katkı sağlayacak.

Edirne’de bayanların hayli hoş işlere imza attığını belirten Edirne Belediye Lideri Recep Gürkan, “Bize göre her başarılı hanımın gerisinde kendisi vardı. Edirne Belediyesi olarak başta toplumsal, ekonomik ve siyasal hayat olmak üzere bayanlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Edirneli bayanlarımız Edirne’mizde epey hoş işlere imza atmaya devam ediyor. Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’nde bayanlarımız birbirinden pahalı el emeği eserleri halkımızla buluşturacak. Çeşitli kümelerin performanslarının da yer alacağı Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’ne tüm halkımızı davet ediyorum. 17-31 Aralık tarihleri içinde Saraçlar Caddesi’ne gelerek, bayanlarımıza dayanak olalım” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı