“Ekip olarak kendimizi toparladık”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Birliğin zaferiyle ilgili oylar: “Ekip olarak kendimizi toparladık”

Freiburg’a karşı kazanılan galibiyetten sonra, Birlik oyuncuları ve koçları mutluydu, ancak ikinci yarı açısından da biraz özeleştiri yaptılar.

Robin Knoche (burada Freiburg’dan Ritsu Doan’a karşı) Sheraldo Becker’in iki golünü de hazırladı.IMAGO/nordphoto GmbH/Engler

Robin kemiği: İlk yarıda neredeyse hiçbir şeye izin vermedik, harika geçiş anları ve topta gerekli sakinliği yakaladık, devre sonunda çok pasif kaldık ve biraz da yorgun görünüyorduk. Düellolarda çok tutarsızdık ama tabii ki 3-0 öndeyken sizi de etkiliyor. Yediğimiz iki gol gereksizdi ama sonunda takım olarak kendimizi toparlamamız ve doğru aşamada 4-2 yapmamız önemliydi. Rakibin enerjisini çaldık.

Sheraldo Becker: Inanılmaz! Çok iyi bir performans sergiledik ve sonunda maçı kazandık. Bu, biz oyuncular için olduğu kadar tüm kulüp ve Union’ı temsil eden her bir birey için de önemliydi. Bir golü kutlarken taktığım maske bir yıldır evimde duruyor. Onları özellikle bugün için sipariş etmedim. Normalde onları Werder Bremen ile iç saha maçına kadar büyütmek istemezdim ama bugün bütün ailem stadyumdaydı, bu yüzden bunu tercih ettim. Tezahüratlar çocuklarım içindi.

Becker, Becker, Becker tekrar tekrar: Birlik Partisi'nin bireysel eleştirisi

Becker, Becker, Becker tekrar tekrar: Birlik Partisi’nin bireysel eleştirisi
  • hisseler
Christian Streich (basın toplantısında): Union Berlin’i, Urs’u ve koçluk ekibini tebrik ediyoruz! Bugün bir hata yaptım ve bütün hafta hasta olan Lukas Kübler’e tuzak kurdum. Her şeyin yolunda olduğunu düşündüm, ama yolunda değildi. 25 dakika sonra dolaşım sorunları yaşadı. Ona tuzak kurduğum için, temelde bir adamla daha az oynadık. Onun dışında defansın sol tarafında birkaç saniye topunu çok kötü savunduk. Yeterince hızlı değildik, yeterince agresif değildik. Ama öyle olmak zorundasın, yoksa burada, yaşlı ormancının evinde sınıfta kalırsın. Artık daha iyi geçen ikinci yarıdan son iki maç için umut ve cesaret çıkarmalıyız.

Urs Fischer (basın toplantısında): İlk yarıda tam erişime sahiptik, kompakttık ve hiçbir şeye izin vermedik. Rakibin bize teklif ettiğini kabul ettik. Çok verimliydik ama molada uyanık kalmamız gerektiğinden de bahsetmiştik. Ama bunu başaramadık çünkü Freiburg bunu çok iyi yaptı. Biraz roller coaster yolculuğu gibiydi.