Elif Buse Doğan: Serkan Davet beni tehdit etti

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Elif Buse Doğan: Serkan Davet beni tehdit etti ‘Grup Laçin’in bir devir üyelerinden olan 45 yaşındaki klarnet virtüözü Serkan Davet ve Elif Buse Doğan ‘Langıdı Lan Lan Samsak Döveci’ müzikle tanınan oldu.

Bu popülerlik iki yakın arkadaşın dostluğu bitirdi. Tıpkı devirde tıpkı türkü için single çıkaran ikili, birbirine girdi.

“7/24 benim evimdeydi”

Serkan Davet Elif Buse Doğan’ı suçlayarak “Program daha sonrası ‘Şarkıyı daima birlikte kliplendirelim’ diye karar aldık. Elif Hanım tarafınca farklı bir tercihte bulunularak, yol alındı. Bu kısım hayli kıymetli değil aslında ancak benim için. Değerli olan Elif fazlaca uzun vakittir birlikte çalıştığım, 7/24 konutumuzda olan bir insandır. Geldiğinde 21 yaşındaydı. Eşim ve ben epeyce büyük emekler verdik, kendisini sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan şey vicdan. Bizi ahde vefasızlığı üzmüştür” ifadelerini kullanmıştı.

Elif Buse Doğan ise hakkındaki argümanlara tek tek karşılık verdi. Suçlamaları reddeden Doğan, Davet tarafınca tehdit edildiğini söylemiş oldu:

“Hepinizi langıdı yaparım”

“Şarkının bu versiyonu kendisi yaptıktan daha sonra çıktı. Ben nitekim fırsatçı bir insan olsam bana telefonda ‘bu yapıtı yapamazsın etik değil. Sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım’ üzere tehditler savurduktan daha sonra şarkıyı birlikte yapalım demem. Kendisi 1 Nisan latifesi üzere single çıkardı. Burada vefasızlık yapan da fırsatçılık yapan da kendisidir, ben değilim. Bu anonim bir türküdür ve herkes okuyabilir. Benim şu ana kadar bildiğim 15 kişi single yaptı. Benim sesim de kullanıldı.”