Engelli vatandaştan Akşener’e: 650 TL ile geçiniyorum hayli şükür

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Engelli vatandaştan Akşener’e: 650 TL ile geçiniyorum hayli şükür Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti yapan Meral Akşener’e engelli kartını gösteren bir vatandaş, “650 milyon (650 TL) maaşımla Allah’ıma binlerce şükürler olsun geçinip gidiyorum” dedi. Erdoğan aşığı olduğunu belirten vatandaşa Akşener, “650 lirayla şahane bir hayat yaşıyormuşsun. Ne kadar hoş. Sen buna devam et” cevabını verdi. İmgelerin kısa kesitler halinde toplumsal medya dolanımına sokulup “Özür Lisana Akşener” kampanyası başlatılmasına ise DÜZGÜN Parti’den reaksiyon geldi.

Elbistan ve Afşin ilçelerindeki esnaf ziyaretleri daha sonrası Göksun ilçesine giden DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener, girdiği bir esnafta yüzde 80 engelli vatandaş ile sohbet etti.

“ERDOĞAN AŞIĞI…”

Engelli kartını gösteren vatandaş, şu sözleri kullandı;

*Ben 650 milyon aylık engelli maaşı alıyorum. Güzel geldiniz, sefa geldiniz, ayağınıza sıhhat. Ben bir propaganda yapmıyorum. Allah’a fazlaca şükür 2 tane de kızım var. Erdoğan aşığı… Hiç şeyi yok. Maskemi de takmadım ki tanısınlar.

“650 LİRA MAAŞIMLA GEÇİNİYORUM”

*650 milyon maaşımla Allah’ıma binlerce şükürler olsun geçinip gidiyorum. Ben 47 yaşındayım, bundan 20 yıl evvelki Türkiye’nin halini biliyorum… Allah’a hayli şükürler olsun, verdiği nimetlere şükürler olsun, hamdolsun ki bugünlerdeyiz. Biz bugünlere daha makûs günlerden geldik.

*Daha ileriye gidecek, yükselecek. Vakit lazım. Bunları biliyoruz seçmen olarak. 5-6 yıl oldu. Oyumu da kullanıyorum. Size yalnızca bir sorum söz var; Bu askerlerimize kurşun sıkan, askerlerimize müdahale eden bir vatandaşımızı siz kol kola girip de, HDP ile CHP ile askerlerimize kurşun sıkan askerlerle yürüyorsunuz, bu bizi epey üzüyor.

*Bu yolda yürümeseniz de nitekim sade, dimdik, tertemiz bir yolda yürüseniz daha yeterli olmaz mı? Hürmetimiz sonsuz. Seçmenimize de, GÜZEL Parti’ye de hürmetimiz sonsuz.

“650 LİRAYLA ŞAHANE BİR HAYAT YAŞIYORMUŞSUN”

Akşener’in görüntünün devamındaki vatandaşa, “650 lirayla kusursuz bir hayat yaşıyormuşsun. Ne kadar hoş. Sen buna devam et” dedi.

TOPLUMSAL MEDYADAN PAYLAŞIP “ÖZÜR DİLE” DEDİLER

Akşener’in vatandaşla konuşması kısa kesitler halinde toplumsal medya sirkülasyonuna sokuldu ve “Özür Lisana Akşener” kampanyası başlatıldı.

Başlatılan toplumsal medya kampanyasına reaksiyon gösteren YETERLİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, kelam konusu görüntünün uzun versiyonunu yayınladı.

DÜZGÜN PARTİ’DEN REAKSİYON

Poyraz, yapılan paylaşımlara, “Bu tagı açarken utanmadınız değil mi? Milleti için gecesini gündüzüne katan bir Genel Lidere attığınız iftira, kurduğunuz kumpas, attığınız pusular, salladığınız tehditler yetmedi değil mi? Fakat ne saha ne de klavye elemanlarınız bu milleti artık aldatamayacak” formunda reaksiyon gösterdi.